2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740741 بازدید | 44733 پست
😂😅لطفا بگو از کدوم مارک راضی بودی  منم یه زمانی فقط لاک میخریدم  و بخاطر نماز فقط ماهی ...

شما لاک راقبل از استفاده تکان بده خیلی.خشک نمیشه واگر جای خنک باشه فاسد هم نمیشه.منم برای تنوع میزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من الان تاپیکتونو دیدم و تازه بااین سبک آشناشدم ..خیلی دوسش دارم ..ولی دل کندن ازبعضی چیزاخییلی برام سخت و نشدنیه ..دیروز کمدم رو مرتب کردم و دوتا کارتون بزرگ شد خروجی.لباس و لوازم ارایش  اینابودن

سلام من الان تاپیکتونو دیدم و تازه بااین سبک آشناشدم ..خیلی دوسش دارم ..ولی دل کندن ازبعضی چیزاخییلی ...

مبارکه. بعد ی مدت همش دنبال چیزی هستی که دور بریزی.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
سلام من الان تاپیکتونو دیدم و تازه بااین سبک آشناشدم ..خیلی دوسش دارم ..ولی دل کندن ازبعضی چیزاخییلی ...

زمان بده به خودت عزیزم 

اگه تو این مسیر باشی، اون انباشتهایی هم که دلت نمیاد بذاری بیرون بالاخره برات راحت میشه

❌لایک❌
شما لاک راقبل از استفاده تکان بده خیلی.خشک نمیشه واگر جای خنک باشه فاسد هم نمیشه.منم برای تنوع میزنم ...

مارک خوب از لحاظ کیفیتش میگم که هم زود خشک بشه هم لب پر نشه مثلا مارک بیو(اگه اشتباه نگفته باشم) بدترین مارکه هم خشک نمیشه هم بعد یه مدت کش میاد و کلا افتضاحه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بعضی وسیله های جهیزیه ام نو هستن ..دلم نمیاد 

هیـــــــچ لزومی نداره الان اینها رو خروجی بدی 

فقط بذار جایی مثل انباری تا جلو چشمت نباشن و هر تعداد وسیله ای که لازم داری رو استفاده کن 

بقیه ش یا به مرور زمان استفاده میشه

یا تعویص میشه 

یا... 

❌لایک❌

خوش اومدی عزیزم من معمولا به کسایی که تازه با مینیمالیسم آشنا میشن پیشنهاد میکنم بجای خروجی اول از مدیریت ورودی‌ها شروع کنن 

اینجوری بهتر خودتون و نیازها و خواسته‌هاتونو میشناسین

خیلیا هستن که این سبک مناسبشون نیست و صرفا بخاطر کلافگی و وسواس و افسردگی و کمبود جا یا هر دلیل دیگه‌ای و بدون آگاهی درونی شروع میکنن به دور ریختن وسایلشون و بعدا پشیمون میشم

آهسته و پیوسته پیش برید