2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736308 بازدید | 44684 پست
قوری استیل برای جوشونده های گیاهی خیلی خوبه 

قوری پیرکسم هست توی اون همیشه دمنوش درست میکنم.همونم به نظرم اضافه ست.چون ماگ دمنوش دارم.

قوریم میدم به کسی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام  خیلی وقته نیومدم گزارش بدم چقدر صفحه ها زیاد شده🥰  دوستای جدید اومدن . آفرین که ...

مبارکت باشه عزیزم.انشالله به خوشی استفاده کنی 💟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی این هفته من یه تاپ که بافته نمیتونم بپوشمش یه چادر رنگی کهنه شده یه جفت جوراب خیلی ضخیم نو هست ولی نمیشه پوشید قند شکن که تا حالا استفاده نشده چند تا سبد ولگن پلاستیکی یه نظم دهنده ویدونه جانونی که اصلا استفاده نکردم یدونه کرم مرطوب کننده تاریخ گذشته چندتا دستمال و سفره کهنه و یه شیشه نسکافه چون تو خونه ما هیچکس دوست نداره چند تیکه موکت کهنه هم گذاشتم خروجی 😍

[QUOTE=314201628]شما جز زوج های نادرین😂معمولا خانمه می ندازه بیرون آقا میگه نهههههه جون من به این ب ...

اینو شوهر منم نمی ذاشت😁میگفت بابات اذیت نیشه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

ورودی دو جفت جوراب و دو دست لباس برای پسرم خروجی یه لباس زیر یه اسپری که تموم شد یه قوطی مایع لباسشویی که تموم شد رفتم دکتر یه سری دارو داد که کارتن هاشو انداختم بازیافتی و با برچسب پشت خود قرص نوشتم طریقه ی مصرفشو 

پس همون بفروشی بهتره یا هم هدیه بدی به کسی

اگر شوهرم موافقت کنه گلیم اشپزخونه قبلی رو هم بفروشیم لول کردیم توی کمد دیورایه.

هردوتاشو باهم بدیم بره.

خروجی امروزم سه تا استکان خیلی کوچیک که یه دست بودن یه عزیزی برای دخترم کادو داده بود سه تای دیگش شکسته بود و نیازی بهش نبود 

یه پارچ قدیمی کوچیک هم رفت خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

ورودی یه دست لباس با دوتاکلاه برای دخترم.هر چقدر فروشنده وهمسرم اصرار کردند یه دست دیگه بردار قبول نکردم.یه سارافن ام خودن دلم موند پیشش ولی نخریدم چون دخترم هنوز به راه رفتن نیافتاده که پیراهن وسارافن براش قشنگ باشه.

اون کلاهم من اومدم بیرون همسرم زمان حساب کردن برداشته بود.من یه کلاه می خواستم.

یه جفت کفش راحتی برای خودم کفش دارما ولی بعد از زایمان پاهام داغون شده هنوز ورم داره کفشام سایز نیست.

یه مقدار ترشی گرفتیم من گفتم ترشی بندری می خوام اومدم خونه می بینم هندی خیلی تنده راهی داره یه کم از تندی اش کم کنم؟

یه عالمه نبات داشتیم باز همسرم دور از چشم من نبات خرید.

شادی صدام کنید