2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737396 بازدید | 44691 پست
خروجی بعدی چهارده سال برام قابل استفاده بود و همیشه استفاده میشد باید تمیزش کنم بذارم جلو درب هرکی ...

من از اول اصلا از اینا نداشتم اصلا هم کمبودشو حس نکردم توی اتاق خواب هم سطل ندارم دستمال کاغذی رو هم با همون بسته بندی خودش استفاده میکنیم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اول اصلا از اینا نداشتم اصلا هم کمبودشو حس نکردم توی اتاق خواب هم سطل ندارم دستمال کاغذی رو هم ...

منم فقط یکی برا سالن دارم اونم یه عید به عید استفاده میکنم دوباره جمع میکنم میزارم تو کمد

خروجی امروز من یه میوه خشک کن داشتم یه چند باری استفاده کردم دیدم خیلی زمان میبره که خشک کنم و همون اوایل تحت تاثیرات میوه خشک و تبلیغاتش قرار گرفتم خریدم بعد یه مدت دیگه گذاشتمش کنار و امروز تو دیوار فروختم البته به قیمت پایین اما همین که جاش خالی شد خیلی حس خوبی گرفتم و درس عبرتی شد دیگه وسیله ی الکی نخرم

نون تو فریزر نمی ذارم

سطل دوتا دارم تو دستشویی وتو حمام

زیر سینک سطل زباله ندارم یه نایلون از نایلون های خریدهای روزانه می ذارم تو سینک زباله ها می ریزم توش.طبقه همکف ام سطل زباله هم نزدیک مون 

سطل حموم به نظرم اضافه است

سطل تو اتاق ها وهال تو سلیقه ام نیست.

جای دستمال کاغذی نداریم و یه نمونه‌مینیمال دیدم بدم نمیاد بخرم چون شوهرم دستمال کاغذی از این پلاستیکی ها می خره اگه کارتن دار بخره که نیازی به جعبه دستمال کاغذی ندارم.

شادی صدام کنید
اونوقت من دیروز سر بیرون انداختن یه تاپ کهنه ۴۵تومنی که لک گرفته با شوهرم جنگ داشتم .شوهرم کهنه درست ...

عزیزم اصلا چرا باید بدونه که شما این لباس لک گرفته رو میخواید بندازید دور؟!

باهاش یه دور پله هارو تمیز کن و بعد بنداز سطل آشغال،هیچیم نگو 

احوالشو پرسید بگو لک شد نتونستم پاک کنم انداختم دور

و تمام 

خیلی چیزها لزومی نداره که آدم به همسرش بگه که میخوام بدم خروجی 

مثلا لباس کهنه یا لک شده یا پاره شده خودمون و بچه هامونه

یه سری چیزها که تو خونه زیاد خریداری میشه و احتمال خراب شدنش هست بدید به خونواده همسرتون،اینجوری هم همسرتون خوشحال میشه و هم اون خوراکی خراب نشده و اگه بعد یه مقدارش رو برای خونواده خودتون بفرستید چیزی نمیگه ...

💐

❌لایک❌
بچه ها شما نون رو کجای فریزر میزارید؟ خودم یکی از طبقه ها جانونی گذاشتم راضیم ولی خب زیا ...

یه طبقه مال نونهاست 

لواش(پسر کوچیکا دوست دارن)

تافتون خاشخاشی(پسر بزرگا و همسرم دوست دارن)

بربری یا سنگک (من دوست دارم)

این ۳نوع نون همیشه تو فریزر ماهست هیچکس نون دیگه ای رو غیر از نون خودش دوست نداره مگر اینکه مجبور باشیم

نون باگتم هروقت نیازه میگم بگیره 

دیگه فریز نمیکنم

❌لایک❌