2777
2789

سلام سلام صدتا سلام.

اومدم تو ساعت پربازدید امشب تا بگم.👇

مامانای گل ماه بانو میخواد مسابقه برگزار کنه به مناسبت تولدم که اذره میخوام عروسک هدیه بدم و دل یه مامان و بچشو شاد کنم.و یکی از قشنگترین عروسکاشو مفت و مجانی بده به یه مامان گل.

اما شیوه مسابقه چجوریه??

شما به این آیدی bent_alzahraa@

در تلگرام.فقط و فقط در تلگرام.

به من پیام میدین و عکس بچه هاتونو  تا 3 سال برای من با اسمش و نام شهرتون بفرستین.

و عضو کانالم بشید.

از امشب که دیگه 27/7/97 تا جمعه اون هفته 4/7/97 زمان دارید.

و برای من عکس بچه های دلبندتونو بفرستین.

از شنبه 5/7/97 تا اخر ابان بین بچه های گلتون در کانال ماه بانو رای گیری میشه.

دیگه بستگی به خودتون داره که چجور تبلیغ کنید و دوستاتونو به کانال بیارید تا رای بدن.😜

و هرکی رای بیشتر اورد این عروسک زیبا که 32 سانتی متر و قیمت 40000 هزار تومنه مجانی به برنده هدیه داده میشه.😎😊

فقط نکته مهم اینکه هزینه ارسال دیگه با من نیست.

خب ببینم چیکار میکنید😉.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عذر میخوام تا 4/8/97

شروع رای دادن و گذاشتن عکس داخل کانال5/8/97

منظورم.ماه ابان بود

تصحیح میکنم🙏

عزیزم‌ ما که بچه نداریم‌ چی ما منتظرا

گلم عضو کانال بشین.بعضی وقتا تخفیفم میزارم

خخ من اینحا میزارم

نمیشه گلم.مسابقه قانون خودشو داره.و بین همه یکسان برگزار میشه

اووووه  چه خبره😒

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️