2777
2789
عنوان

دیدین شوهرم چی بهم گفت😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 409470 بازدید | 2928 پست

در اینکه کار اون خانوما و همسرت  دُرست نبوده  شَکی نیست.

ولی وقتی همسرت دوست داره   یا حداقل الان نظرش عوض شده     سعی کن   روسری شاد و ساق سِت   بگیری، چادر  با کفش پاشنه بلند  خیلی هم عالی میشه،  یه کیف خوشگل  از رو چادر  بردار.    یه دوست چادری  دارم  انقد شیک  میگرده    عاشقشم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همیشه مقنعه   ساق وست مشکی شلوار پارچه ای راسته البته شوهرم میگه راسته نیست😐گشادهههه حالا ...

گلم بنظرم چادر شنلی بگیر هم حجابش کامله هم خیلی شیکه 

با روسری های خوشکل و رنگی همیشه روسری و ساقت یک رنگ باشه کیف و کفشت یک رنگ.سعی کن رنگ ماتو و شلوارتم یه طوری با هم هماهنگ باشه شاید لازم شد جایی حتی تو جمع خانم ها چادرتو دربیاری تا لباست مربت باشه

من همیشه مقنعه   ساق وست مشکی شلوار پارچه ای راسته البته شوهرم میگه راسته نیست😐گشادهههه حالا ...

شلوار پارچه ای و کتان راسته دیگ کسی نمیپوشه زیاد من یدونه عید خریدم همینجوری داره تو کمد خاک میخوره،البته خب با چادر دستو پای ادم خیلی بستس تو تیپ زدن

وقتی ب تیپ تو خونمم گیر میده دیگه چیکار کنم من

هيچي كارتشو بگير برو يكم خريد كن

واسه ارايشتم پيج صدف بيوتي و ميشناسي ؟ برو تو پيجش ياد بگير البته هست پيجاي ديگه هم كلا برو يكم سرچ كن مدل ارايش ياد بگير 

ببرش لوازم ارايشي يك عالم مارك خوب بخر 

پرايمر و كرم پودر و پنكك و كانسيلر و رژ و هايلاتر و كانتور و ... همه چي بخر 

حتي ماسك بدن و روغن بدن و ماسك مو و شامپو و ... همه چي گرون و مارك خوب بخر

اولا وقتي قشنگ پياده شد خودش حساب كار دستش مياد ولي بنفعتم هست كلي ميتوني شيك پوش باشي حجابتم حفظ كني

كيف هاي خوشكل و رنگي بگير 

كفش هاي اسپرت خوشكل زياده تو بازار 

هرماه برو يك دست لباس خوب بخر اونوقت ديگه جرات نميكنه اينطوري بهت بگه 

تازه ازش تشكر كن بگو دستت درد نكنه اينقدر بفكرمي:) 

برو ارايشگاه كلي به موهات و ناخنات برس رنگ موهاي گياهي و مارك استفاده كن

ويتامينه كن

برو ليزر براي موهاي زايدت  كلا سعي كن خيلي شيك بگردي هرمهموني يك لباس بخر 

حجابتو داشته باش 

ولي شيكم باش

بهش كمتر محبت كن يكم سنگين و رنگين باش

همه ي اينارو بخواي همين ماه انجام بدي چندين ميليون هزينه اش ميشه گلم قشنگ ميبريش مغازه تا ميتوني خريد ميكني

هرچيم گفت بگو خودت گفتي ميخوام از اين به بعد بفكر خودم باشم تا حالاش بفكر جيبت بودم اين شد نتيجه اش حالا كه ديدم خودتم ميخواي از اين به بعد بفكر خودمم

شوهرش به روز نيست كه. بنده خدا تازه به دوران رسيده.

عزیزم اگر زندگی خودمم بود وقتی شوهرم با همچین زنایی درارتباط بودم خیلی خوب میگشتم خیلی عالی ک چشمش رو پر کنم از اینکه منم بلدم ن اینکه مقعنه سرم کنم برم پاساژ شوهر پاساژی داشتن یکم سخته باید برسونی خودتو بهش حالا درست یا غلط جامعه بد شده خانومام ک افتضاح شدن همش دنبال شوهر مردمن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

من مثل بقیه بهتون نمیگم خوب مرده مغازه داره انواعو اقسام زنا میان خرید پیشش 

شما خودت باید شوهرتو بشناسی اگر چیزی ازش دیدی قبلا میتونه معنی بده حرکتش وگرنه خیلیم حساس نشو 

الانم زنا صدجور خودشونو درس میکنن بیرون پره مردام که چساشون خیلی خوب کار میکنه خوب گفته تاتو کن شما دوس نداری نکن اگه شوهرت موردی تاحالا نداسته بدون دیگه بهت نمیگه برو توهم تاتو کن

بخدا خوشگلم ن خیلی ولی همه تو سایت گفتن خوبم حیف 😔

ربطی به خوشگلی نداره یکی از دوستام انقدر خوشگل و نازه هرجا میره عاشقش میشن انقدرم به خودش میرسه 

همین الانم خواستگار داره با وجود شوهر انقدرم باعشوه و خوش سر و زبونه شوهرش یه ادم معمولی و بی پول 

همه میگن حیف دختره ولی دختره دوستش داشت زندگیشون خوب بود 

ولی همین چند وقت پیش فهمید شوهرش بهش خیانت کرده دوستدخترشم یه زن چاااق وزشت و خیلی بد تیپ

دوستااااااااااااان لطفا کاری به حرف شوهرش نداشته باشین. اونو باید برن مشاوره بعدها مطمینم. به عنوان یه دوست یه خواهر یه فشن دیزاینر به استارتر کمک کنین طرز درست تیپ زدن و لباس پوشیدن و ست کردن رو یاد بگیره. جدای از توهین شوهرش واقعا باید یه فکرررررری به حااال تیپش بکنه این خواهر قشنگمون💖

خب بنظرم چادري هستي شلوار جين تنگ بپوش با مثلا پالتو مانتو كوتاه و روسري هاي قشنگ مدل لبناني

عزیزم من چادری نیستم

فک کنم اشتباه ریپلای کردی

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
با چادر میشه شلوار جین و لی پوشید؟زشت نمیشه بعد چ کفشی باهاش ست کنم اخه

نه اتفاقا خیلی هم قشنگ میشه. شلوار جین با کفشای اسپرت یا کالج یا پاشنه تخت. چون میگی پاشنه بلند نمیتونی