بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستای خوبم امیدوارم تو راهی که در پیش دارید موفق باشید. میخواستم بگم اونایی که تغییر رشته ای هستید باید خیلی خیلی تلاش کنیدا. روانشناسی بالینی اونی نیست که فکرش رو میکنید.رشته سختیه
اگر کسی خواست از مجموعه علوم اجتماعی و پزوهش اجتماعی ارشد بده راهنمایی خواس بهم پیام بده آخه قبول شدم من خداروشکر راستی سلاااام
بچه بود چادرسر میکرد همه گفتند:بچه است نمی فهمد. بزرگترشدبازهم چادر بر سر داشت همه گفتند:مادرش مجبورش می کند، ازدواج کرد باز هم چادربرسر داشت بازهم همه گفتند:از ترس همسرش چادر سر میکند. همیشه دنبال دلیلی برای تخریبش بودندولی هیچ گاه نفهمیدند:عاشق است عاشق حجاب زهرا(س) نفهمیدند تمام عمرش را وقف این عشق کرد.
سلااااااااااااااام به دوستای خوبم ممنون از اینکه اومدی راجرز عزیز میدونم کار برای تغییر رشته ها یه کم سخته اما انشالله خدا کمکمون میکنه امیدوارم شما هم موفق باشی عزیزم
امام رضا(ع): کسى که گِره از کار مؤمنى بگشاید و شادش کند، خداوند هم در روز قیامت، کارِ بسته او را مى گشاید..