2777
2789
سلام من با وجود دخمل شیطون 14 ماهم تصمیم گرفتم برای ارشد بخونم... بچه ها بیاید در کنار هم شروع کنیمممممممممم
امام رضا(ع): کسى که گِره از کار مؤمنى بگشاید و شادش کند، خداوند هم در روز قیامت، کارِ بسته او را مى گشاید..
بسم الله نام..................................لیسانس....................رشته ارشد.....................شرح حال کودکی با بوی سیب...........ادیان و عرفان...................مشاوره.....................یه دخمل طلای 14 ماهه سحر...................ادبیات انگلیسی..................روانشناسی بالینی...................مجرد راجرز....................بالینی............................بالینی.................یه پسمل 16 ماهه یافا..............صنایع غذایی.....................تغذیه................پسر سه ساله فروز................مامایی............................اموزش زبان............دختر3 ساله باران.................؟.......................فلسفه هنر...........دو بچه3سال و 6ماه
امام رضا(ع): کسى که گِره از کار مؤمنى بگشاید و شادش کند، خداوند هم در روز قیامت، کارِ بسته او را مى گشاید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این هفته تازه استارت زدم خیلی سخت بود مخصوصا که یه مدت از درس فاصله گرفته بودم
سلام دوستای خوبم امیدوارم تو راهی که در پیش دارید موفق باشید. میخواستم بگم اونایی که تغییر رشته ای هستید باید خیلی خیلی تلاش کنیدا. روانشناسی بالینی اونی نیست که فکرش رو میکنید.رشته سختیه
اگر کسی خواست از مجموعه علوم اجتماعی و پزوهش اجتماعی ارشد بده راهنمایی خواس بهم پیام بده آخه قبول شدم من خداروشکر راستی سلاااام
بچه بود چادرسر میکرد همه گفتند:بچه است نمی فهمد. بزرگترشدبازهم چادر بر سر داشت همه گفتند:مادرش مجبورش می کند، ازدواج کرد باز هم چادربرسر داشت بازهم همه گفتند:از ترس همسرش چادر سر میکند. همیشه دنبال دلیلی برای تخریبش بودندولی هیچ گاه نفهمیدند:عاشق است عاشق حجاب زهرا(س) نفهمیدند تمام عمرش را وقف این عشق کرد.
سلااااااااااااااام به دوستای خوبم ممنون از اینکه اومدی راجرز عزیز میدونم کار برای تغییر رشته ها یه کم سخته اما انشالله خدا کمکمون میکنه امیدوارم شما هم موفق باشی عزیزم
سلام لایفی جون مبارکه عزیزممممممممممممممممم انشالله سال دیگه هم ما خبر قبولیمون رو بدیم کاش بیای از تجربیات درس خوندن و کنکورت برامون بگی؟
سلام بوی سیب منم به لیستت اضافه کن راجرز...........بالینی............بالینی.............یه پسمل 16 ماهه البته من تو تاپیک خودم با لینک شما آشنا شدم.دیدم اونجا خلوته اومدم باهم درس بخونیم زود زود بیاید سربزنید انرژی بگیریم.اونوقت مثل کتابخونه اینجام حوصلمون سرمیره
2810