2777
2789
عنوان

پرشور و پر انرژی.....در کنار هم.....اماده میشیم برای ارشد 94

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 62 پست
سلام منم میخوام واسه ارشد بخونم دوتا بچه دارم یکی 3 سال و دوماه یکی دیگه 6 ماه می خوام واسه فلسفه هنر بخونم اما واقعا نمی رسم..اگر هم وقت داشته باشم اینقدر خوابم میاد و خسته ام از اول اردیبهشت که تصمیم گرغتم تا الان کلا 30 صفحه خوندم اما شماهارو دیدم و فهمیدم تنها نیستم کمی روحیه گرفتم
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جون خوش اومدی منم هنوز نتونستم اونطور که باید بخونم اما خوب لااقل استارت زدیم طول میکشه تا بتونیم به شرایط مطلوب برسبم انشالله موفق باشی راجرز جان نت نداشتم شما مدیریت کن عزیزم من تونستم تفریبا یه فصل ار چهار تا کتاب رو بخونم شما چه کردی؟؟ راجرز هر روزکه میای یه گزارشی بده من امروز فصل دو کاربرد ازمونها رو هم خوندم راستی برنامت برای زبان و امار چیه؟؟؟؟
امام رضا(ع): کسى که گِره از کار مؤمنى بگشاید و شادش کند، خداوند هم در روز قیامت، کارِ بسته او را مى گشاید..
نه نداریم خدارو شکر یه درس رو تموم میکنی بعد میری سراغ درس بعدی راجرز؟؟
امام رضا(ع): کسى که گِره از کار مؤمنى بگشاید و شادش کند، خداوند هم در روز قیامت، کارِ بسته او را مى گشاید..
راجرز جون .امتحان فراگیر بالینی هم شرکت میکنی .اگه اره .به من یه سر بزن http://bardia.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=877439
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.
2810