2777
2789

شوهرم میگ گناه داره انگار میبینه خجالت میکشه😐😐😐😐درکش کنم یا نه میگ بعد بارداری باز همون شیم ولی الان ی جوریه ... شوهرمم اهل خیانتو فلان نیست اینو بگم 😂😂😂ک نگید رفته با یکی دیگ فقط ب نظرتون نظرش طبیعیه یا کلا سرد شده

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه از نظر رابطه ج.نسی میگی شاید میترسه به نی نی اسیب برسه

اره از نظر رابطه میگم ... ب نظرت درست میشه یا الان این حسو داره

بله هورمون آقایون هم تغییر میکنه و تستسترون کمتری تولید میشه، یه تحقیق نشون داد که مردایی که پدر هستن نسبت به بدون فرزندان هورمون کمتری دارن، بعد از تولد بچه روابط فرق میکنه عمیق تر میشه اما کمتر

برا سردی گل سرخ عالیه قطره شو نگیر خود خشک شدشو ازعطاری بگیر دم کن هم ارزون تره هم خیلیییی تاثیرش ا ...

میدونی بیشتر این واسم مهمه ک این درست میشه یا بعد از بارداری ام همینطوری میمونه اخ اومدمو بهش دادم باز نزدیک من نیومد .....مهمم نیستا فقط میخوام ببینم کیا اینجوری بودن بعد درست شدن

بله هورمون آقایون هم تغییر میکنه و تستسترون کمتری تولید میشه، یه تحقیق نشون داد که مردایی که پدر هست ...

پس جای نگرانی نیست ؟ این بیشتر ی جورایی انگار خجالت میکشه یا عذاب داره حین رابطه البته از وقتی باردار شدم فقط

اره از نظر رابطه میگم ... ب نظرت درست میشه یا الان این حسو داره

واسه هر کس فرق میکنه.بعضیا بعد زایمان کلا سرد تر میشن.شما یه بار با خودش برو پیش دکتر اونجا از دکتر سوال کن رابطه جنسی ضرری داره یا نه...جواب دکتر بشنوه خیالش راحت میشه

کاش قلبها در چهره بود...
شوهر منم میترسه ب نی نی اسیب برسه  درست میشن عزیزم بالاخره اینا هم بابا شدن نگران بچشونن

واسه توام  دوری میکنه ؟ میدونی من نگران رابطه مونم فقط میگم این ۹ماه چطور میشه البته ۳الی۴ماه مونده ولی در کل تو فکرمه میگم  ی وقت دلشو نزده باشه این بارداری 

نزار عادت کنه. من بارداریم پر خطر بود شوهرم هرشب میپرسید میشه انجام بدم یا نه😑 دیدم نمیشه که ۹ ماه طرف زجر بکشه خودمم دوست داشتم واسه همین کلا دو هفته نداشتیم بعد سروع کردیم الان هفته ۳۴ هستم همچنان هفته ای دو بارو داریم نهایت یبار.مثلا مراعات میکنیم. من خودم عادت کردم دردام آروم میشه راحت تر میخوابم

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
2810