2777
2789
عنوان

کسی بچه ز دست داده بیاد دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 108 پست
میدونم عزیزم . از روی دلم ک مادرم گفتم .

عزیز دلم غصه نخور خدایی که درد میده صبرشم میده من دوتا بچه از دست دادم دوتا پسر یکی ۷ روزه بود فوت کرد یکی ۵ ماهو نیمه کاملا درکت میکنم الان حالت خیلی بده میدونم ولی صبور باش یک دو سال بگذره حالت بهتر میشه آرومتر میشی ولی هیچوقت یادت نمیره ولی خب بالاخره باهاش کنار میای

عزیز دلم غصه نخور خدایی که درد میده صبرشم میده من دوتا بچه از دست دادم دوتا پسر یکی ۷ روزه بود فوت ک ...

الهی بمیرم برای دلت ک شما چی کشیدی دوتا 😢😢😢😢😢😢

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه منم دعا کن معجزه بشه خدا یه بچه دیگه بهم بده آرزوشو دارممممم ته دلم فکر میکنم خدا یه دختر کوچولوی دیگه بهم داده شیرش میدم قربونش میرم خیلی لذت بخشه اگه یه دختر دیگه داشته باشم دخترمم تنها نیست بعدها یه خواهر داره که از تنهایی درش میاره

واسه منم دعا کن معجزه بشه خدا یه بچه دیگه بهم بده آرزوشو دارممممم ته دلم فکر میکنم خدا یه دختر کوچول ...

حتما خدا به حق علی اصغر امام حسین دامنت و دوباره سبز بکنه . من دارم روزشماری میکنم ک چهل روزم بشه برم سر خاک پسرم تا الان نزاشتند برم 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
حتما خدا به حق علی اصغر امام حسین دامنت و دوباره سبز بکنه . من دارم روزشماری میکنم ک چهل روزم بشه بر ...

جلو گریه هاتو نگیر بزار گریه کنی کفر نگو ولی گریه بکن دلت خالی شه درگاه خدا در گاه ناامیدی نیست بچه هامون به صلاحشون نبوده تو دنیا باشن خدا میخواسته پاک و طیب و طاهر زود برگردونشون پیش خودش 

خدا از پدر و مادر بهشون مهربونتره الانم تو تو دستایه خدایی متوجه نمیشی هر بار اشک میریزی خدا دلداریت میده میگه بنده خوبم صبور باش از این امتحان سربلند بیرون میای اصلا فکر نکن تنهایی خدا هر نفس هر آه هر اشک همراهته و همراهه غمهاته فکر نکن دوستت نداشته غم بهت داده خدا بنده هایی که دوست داره امتحان میکنه اونایی که دوست نداره رو اونقدر بهشون میده که حتی یه لحظه هم خدا رو صدا نزنن چون ادما فقط وقتی مشکل دارن یاد خدا میکنن بعدش یادشون میره

چ قدر دستاش و میگرفتم انگشتم و فشار میداد . چ قدر دوشب تا خود صبح با اون بخیه هام نخوابیدم و تنش و م ...

آخی ناراحت شدم براتون

سزارین هم شدید....

الهی که خدا هم تو این دنیا هم اون دنیا براتون جبران کنه

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
حتما خدا به حق علی اصغر امام حسین دامنت و دوباره سبز بکنه . من دارم روزشماری میکنم ک چهل روزم بشه بر ...

الان سخته بهت بگم قرآن بخون ولی اگه تونستی ختم قرآن بردار خیلللللللی آرومت میکنه صبرتو زیاد میکنه به یه جایی میرسونت که خودت میگی خدایا شکرت به داده و نداده ات شکر اصلا کار خوبی کردی بچمو بردی دلت خواست ماله خودت بود اختیارشو داشتی بردیش پیش خودت منم راضیم به رضای تو عین این حرفو سر ختم قرآن میزنی به خدا بهت قول میدم من هر دوبار بعد بچه هام ختم قرآن از عزاداری در آوردم و دلمو آروم کرد حالا بماند که چه قدر بنده بدی شدم واسه خدا بعد مرگ بچه هام خصوصا بچه دومم که فوت کرد به کل کافر شدم تارک و صلات شدم هر چی بگی شدم میخواستم از خدا از خودم انتقام مرگ بچمو بگیرم ولی خدا خواست به سرم منت گذاشت و برگشتم به دامن خدا ولی تو نکن نا شکری نکن نزار بعد پیش خدا مث من شرمنده باشی بزار سربلند باشی و بگی خدایا دیدی تسلیم امر و اراده تو بودم من واسه بچه اولم ۲ سال طول کشید تا کوتاه بیام و دست بردارم از گله و شکایت واسه بچه دومم ۳ سال طول کشید تا برگردم 

الان سخته بهت بگم قرآن بخون ولی اگه تونستی ختم قرآن بردار خیلللللللی آرومت میکنه صبرتو زیاد میکنه به ...

😢😢😢😢😢 واقعا منم این جوری شدم همش میگم خدا چرا . چرا مگه نمیگند مهربون تر از مادری پس ببین من مادر درد زایمان کشیدم به شوق دیدن پسرم پس چ طوری دلت اومد . ناشکری نمیکنم صلاحش بوده فقط بی قرار بچمم 😢😢😢

آخی ناراحت شدم براتون سزارین هم شدید.... الهی که خدا هم تو این دنیا هم اون دنیا براتون جبران کنه

اره دوستم . خدا واسه دشمنمم نخواد ک خیلی سخته دلمم سوخت واقعا . اعماقم سوخت واقعا 

😢😢😢😢😢 واقعا منم این جوری شدم همش میگم خدا چرا . چرا مگه نمیگند مهربون تر از مادری پس ببین من ما ...

من خیای اینجوری شده بودم خیلللللی بد شده بودم خدا از سر تقصیراتم بگذره همش درد و رنجی که بچه هام کشیدن میومد جلو چشمم هی داغ میشدم به لطف خدا و قرآن الان خوبم دلتنگ میشم خیللللی ولی ایمان دارم که الان بچه هام جاشون خوبه و سختی نمیبینن گاهی وقتا خواب پسر کوچیکمو میبینم اونقدر دلتنگش میشم که نگو ولی سپردمشون به خدا دیگه گله و شکایت نمیکنم

من خیای اینجوری شده بودم خیلللللی بد شده بودم خدا از سر تقصیراتم بگذره همش درد و رنجی که بچه هام کشی ...

ان شاا... منم آروم بشم . دلتنگیش داره زجرم میده 

2810