2777
2789
عنوان

کسی بچه ز دست داده بیاد دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 108 پست

استاتر جون مگه بهش اکسیژن ندادن بچه منم دقیقا مثل بچه تو بود به موقع بدنیا امد ولی ریش مشکل داشت وبا دستگاه واکسیژن بود

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

از خدا خواستم اگر قراره بهم بچه بده دوباره مثل علی اصغرم و بهم بده با همون قیافه اگر ن ک نمیخوام 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته پیگیر سریال های مزخرف تلویزیون و کلی بار منفی موضوعاتش باشیم.کجا گفتن اینقدر حساس درگیر این باشیم که دیگران نظرشان درباره ما چیه کی چی میگه در مورد ما کی کجا می ره دکتر یه نوبت برای ما بگیره که مبادا عقب بیفتیم

استاتر جون مگه بهش اکسیژن ندادن بچه منم دقیقا مثل بچه تو بود به موقع بدنیا امد ولی ریش مشکل داشت وبا ...

چرا دادند ولی نمیدونم چرا بچه من نموند 😢😢😢😢

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 

ب جای این ک این همه لباس براش خردیدم تنش کنم کفن تن بچم کردند . 

ای خدا حقم نبود این قدر سوختن . 

ن تنها حق من حق هر مادری ک بچش و از دست داده نبوده 😢😢😭😭😭😭😭😭😭

اینجا متروست ؟؟وسط همچین تاپیکی مناسبه تبلیغه؟؟هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!!!!!!

مترو مگه فينگرفود ميفروشن

باشه🙏🏻

كاربر جديد نيستم خواننده خاموش بودم.قبول سفارش انواع پياز داغ سيرداغ بادمجان كبابي وسرخ شده دسروكيك و...٠٩٣٩٩٤١٧٩٥٩
ب جای این ک این همه لباس براش خردیدم تنش کنم کفن تن بچم کردند .  ای خدا حقم نبود این قدر سوختن ...

بدترین قسمتش دقیقا همینی ک میگه چقدر وسایل میخری برا بچت با هزار امید بعد در اخر یه تکه کفن میکنن دورش کاش منم کفن پیچ کرده بودن و نمیموندم اینروزا رو ببینم از خدا میخام اگه میخاد یه روزی منو شاد کنه یکم درد اون بچم هیچ وقت کمرنگ نمیشه ولی حداقل همون پسرم با همون شکل ک فیافه رو تو یه جسم دیگه بهم بده

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بدترین قسمتش دقیقا همینی ک میگه چقدر وسایل میخری برا بچت با هزار امید بعد در اخر یه تکه کفن میکنن دو ...

الهی آمین 

بچه ها تو اون دنیا فرشتن پیش خداوند نیاز بکسی ندارند پاک و طاهرن فرشته خدان

میدونم عزیزم . از روی دلم ک مادرم گفتم .

2810