2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 148 پست

میگن نجفی ها با کلاس ترن

بعد یه چی ی عربها دوتا زن میگیرن فرهنگشونه.. مزاجشون اتیشی عه... حواست باشه

از نظر اونا زن اول ملکه است زن دوم هم میگیرن که زن اولیه یکم راحت باشه 😁😁😁

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
منم یه بار یه فرانسویه با لهجه ی شیرینش و یه گل سرخ دستش ازم خواستگاری کرد متاسفانه از ذوق با طپش ق ...

خیلی خوب بود خیلی 🤣

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا عرب فرق داره فازشون با ديگه چه برسه مال ايران هم نباشن اصلا زن رو حساب نميكنن 

زن رو حساب میکنن

منتهی داغن طوری که زن اول برای خلاصی میره برای شوهرش زن میگیره و این داستان ادامه دارد😁😁😁😁

ما تو مملکت خودمون فارسی زبانیم هیچکس حرف کسی رو نمیفهمه، الان ميخوای بری زن عرب زبان نفهم شی،تاشم چ ...

خیلی شما بی ادب هستی فکر کنم شما خودتون از صدتا عرب زبون نفهم بدترید .اگر میفهمیدید که تو همین ایران خودمون چقدر عرب زبان داشتید .حداقل یه کمی عفت کلام داشتید .

خدایا شکرت 
میگن نجفی ها با کلاس ترن بعد یه چی ی عربها دوتا زن میگیرن فرهنگشونه.. مزاجشون اتیشی عه... حواست باش ...

عزیزم اونی که شما میگید عرب های عربستان بیشتر هستن که علاقه به چند زنه بودن دارن  .و با کلاس ترین در عراق کاظمینیها هستن ‌

خدایا شکرت 
عزیزم اونی که شما میگید عرب های عربستان بیشتر هستن که علاقه به چند زنه بودن دارن  .و با کلاس تر ...

عربستان چی بود 

من اهوازیم 

چند زنه بودن رو دارن و خیلی عادیه براشون 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏
عربستان چی بود  من اهوازیم  چند زنه بودن رو دارن و خیلی عادیه براشون

اگر بخوای اینجوری قضاوت کنی که الان فارس و ایرانی بدتر از همن . پس دلیلی نداره از یه کشور دیگه بگیم وقتی مردهای کشور خودمون بدترن .حداقل جرات این رو دارن که جلوی خود زنشون زن دوم رو میگیرن .نه مثل مردهای ایرانی خیانت کنند

خدایا شکرت 
ما تو مملکت خودمون فارسی زبانیم هیچکس حرف کسی رو نمیفهمه، الان ميخوای بری زن عرب زبان نفهم شی،تاشم چ ...

تو ایرانی نفهم ندیدی

تو هر قشری بد و خوب هست

من اربعین رفتم و خدا میدونه چقد از نفهمی و بی فرهنگی ایرانیا پیش عربها خجالت کشیدم

کلا تو راه دعوا میکردم هی به ایرانیا تذر میدادم ادم باشید ابرومون رو نبرید

برعکس عراقی هایی که من دیدم خیلی متین بودن 

این همه مسیر رو رفتم یه عراقی بهم نخورد

حالا مردای ایرانی لب مرز حمله کردن به ورودی خانمها ... عراقیا دستاشون رو گره کردن وایسادن تا به سمت ما نیان

اگر بخوای اینجوری قضاوت کنی که الان فارس و ایرانی بدتر از همن . پس دلیلی نداره از یه کشور دیگه بگیم ...

جرئت داشتن چی اصلا زنو آدم حساب نمیکنن که بخان ازش بترسن یانترسن

من آبادانم همه دوزنی وچندزنی افتضاحه وضیعت عرباش

2810