2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4296 بازدید | 202 پست

جدا از عربهای ایرانی خودمون 

از عربهای کشورهای اطرافمون متنفرم 

ایران شده جولانگاه اینا مخصوصا که الان پول ما بی ارزش شده 

تو مشهد مثل مور و ملخ ریختن هرجا میری اینام هستن دیگه رو اعصابن بخدا....

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا ببین دل عربو بردیااا😂😂😂

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

😂😂😂 منم پارسال رفته بودم داروخونه با مامانم ، حوصله ام سر رفته بود واستادع بودم وسط داروخونه رژه میرفتم ی هو بیرون رو نگا کردم چشمم خورد ب ی عربه ای ، با سرعت نور خودشو انداخت تو داروخونه با دوستاش😂 با ی نگاه عاشقم شده بود کلننننن زوم بود رو چشام طفلییی چشماش سرخ سرخ شده بود😂😂 دوستاش عربی میحرفیدن صداش میکردن علی😂😂 داروخونه بابای دوستمم بود منو میشناختن عوامل داروخونه وقتی این پسره ب نتیجه ای نرسید رفت بابای دوستم گفت کشتی بدبختو😂😂🤣🤣 از قضا مشهدی هم هستم 😂🤦‍♀️

اخى فقط اين همه خيانت تو نى نى سايت خونديم همه عرب بودن طفليا

اره دیگه😂😂😂😂😂خداروشکر همشون عرب بودن مردای ایرانی پاک پاکن😂😂😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عربا چیزشون درازه ها😓😓😓

دیدی مگه؟؟ 😮😮😮

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
وای ماهم یبار مشهد بودیم من اون موقع بیست سالم بود مجرد بودم زنه عربه از من خواستگاری نکرد از خواهر ...

بچه باز نیستن کلا تو عرفشون دختر یازده دوازده ساله باید شوهر کنه دخترای ۱۸سالشون هر کدوم دو سه تا بچه دارن کلا حتی پسراشون هم تو سن پایین ازدواج میکنن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

یه خاطره از عربا بگم 

یه عربه بود بیشعور باهاش چت میکردیم خودشو ایتالیایی جا زده بود 😐میخواست بیاد منو بگیره 

میگفت اسمش روبرتوعه بعدا فهمیدم ربار بود 😐ایکبیری 

اون موقع ها چقدر دنبال شوهر خارجی میگشتم تو نت 

😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
2810