2777
2789
میشه بگی چرا ال دی خوب نیست ؟ 

ال دی قرص پر عارضه ایه تحقیقات جدید هم اینو ثابت کرده یه جورایی داره منسوخ میشه تو دنیا.قرصهای جلوگیری جدیدتری هم هست که بهتر از ال دیه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقد از حامله شدن دوباره وحشت دارم که همه فکرم این روزها این شده آخرم مجبور میشم برم دستگاه بزارم ...

عزیزجان چرا کاندوم استفاده نمیکنی؟

یا اینکه یه کپسول هست که گمانم توی دستت میکارن واسه جلوگیری.

راه های دیگه م هست 

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من انقد از حامله شدن دوباره وحشت دارم که همه فکرم این روزها این شده آخرم مجبور میشم برم دستگاه بزارم ...

دکترم بهم گفت ال دی بخوری هیچ تضمینی نیست برای بارداری دوباره،هورمونات ممکنه هیچوقت بحالت اول برنگردن

دنیام دخترم
عزیزجان چرا کاندوم استفاده نمیکنی؟ یا اینکه یه کپسول هست که گمانم توی دستت میکارن واسه جلوگیری. را ...

از خدام بود کاندوم بزاره ولی شوهر خود خواهم قبول نمیکنه هرچی بدبختی مال زنا دیگه 

نکن دوستم

من 6ماه ازدواج کردم ب خیالم تا دو سال بچه نمیخواستم

همه بهم میگفتن قرص و ...اینا نازایی میاره 

خلاصه منم طبیعی جلوگیری میکردم هرماه هم استرس پری رو داشتم تا اینکه ایندفعه نشدم بی بی تست زدم مثبت شد الان 8هفته.....

دکترم بهم گفت ال دی بخوری هیچ تضمینی نیست برای بارداری دوباره،هورمونات ممکنه هیچوقت بحالت اول برنگرد ...

اره خب میگن باید برای احتیاط دوتا روش جلو گیری هم زمان انجام داد مثلا کاندوم و طبیعی یا قرص و کاندوم 

از خدام بود کاندوم بزاره ولی شوهر خود خواهم قبول نمیکنه هرچی بدبختی مال زنا دیگه 

عزیزم.اشکال نداره.منم شوهرم زیاد خوشش نمیومد ولی به رو نمیاورد،خودم که متوجه شدم ازش خواستم دیگه نذاره.عزیزم خوشحال شد  میتونی راه های دیگه رو امتحان کنی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...