2777
2789
عنوان

چی کار کنم چاق بشم؟ کسی داروی بی ضرر می شناسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 68 پست

من همسرم قرص جنسینگ میخوره  6 وعده هم عذا البته میره باشگاه که عظله کنه  .الان دوماه که میخوره 8کیلو اضاف کرده

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من همسرم قرص جنسینگ میخوره  6 وعده هم عذا البته میره باشگاه که عظله کنه  .الان دوماه که می ...

قرصشو از کجا خریده ؟ ازین قرمزاس؟

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
قرصشو از کجا خریده ؟ ازین قرمزاس؟

کپسوله .از داروخونه

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
پیش یه دکتر زیبایی رفته بودم  دیدم که خانمها چقدر برای کوچک کردن با..ن  مراجعه میکنن به خ ...

درسته ولی امثال من هم ازون ور بوم افتادیم ، هیچی گوشت نداریم

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
2804
منم دوست دارم یکم چاق شم.چند کیلوئی من ۵۴م

بذار بینم بازم میان گروه بزنیم

من قبل عقد شدیدا لاغر بودم قد ۱۶۴ و وزن۴۳ بودم اصلا نرمال نبود وبیش از  ده کیلو کمبود داشتم بعد از عقد شوهرم بدنسازه و کلا رو فرم بهم پودر داد ولی خودش میدونست چی خوبه و چی بد چیزی رو. داد ک برام ضرر نداشته باشه  باورت نمیشه در عرض چند ماه چنان تغییری کردم ک هیچکس نمیشناخت منو و کلا خیلی خوب شدم ...الان یکسال میگذره من دوماه بیشتر مصرف نکردم و الان ۵۵ کیلو شدم خیلی راضی هستم...اسمش پودر جنسینگ اصل کره هست .عکسشم میزارم 

2805
من قبل عقد شدیدا لاغر بودم قد ۱۶۴ و وزن۴۳ بودم اصلا نرمال نبود وبیش از  ده کیلو کمبود داشتم بعد ...

از کجا خریدیش؟ پیدا میشه؟

2801