2777
2789

هر وقت خیلی خستم سرماخوردم یا پریودم دلم میخاد تنها باشم مخصوصا وقتی سرنا میخورم تنهاباشم بزنم زیر پتو تی وی ببینم و هیچ کار و مسیولیتی نداشته باشم ولی ن اینکه ازشون بدم بیاد 

بلخره هر ادمی ی روزی دلش تنهایی و مجردیشو میخاد تو هم غصه نخور چند روز بگزره بهتر میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه نشده ولی خانوادم خیلی

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

عزیزم منم گاهی اوقات شده اینجوری شم مخصوصا وقتی که بهم بی محبتی میکنن قدرمو نمیدونن دوس دارم ازشون دور بشم ولی تا یک ساعت پسرمو شوهرم میرن بیرون هی زنگ میزنم کجایین پاشین بیایین دلم گرفت 

بدبختی ازم دورم میشن زود دلم تنگ میشه براشون اما تا میبینمشون متنفر میشم

شاید خسته ایی، اگه بتونی واسه یه مدت کمکی داشته باشی و استراحت کنی موثره،منم بعضی وقتا دچار این حالت شدم وقتی خیلی خسته بودم

من خب خودم مجردم  ولی مامانم همش میگه کاش شما رو نداشتم  انگار ما خودمون خودمونو ب دنیا ...

منم یه بار برگشتم گفتم من اصلا بچه نمی خوام پسرم گفت خوب چرا به دنیامون آوردی یعنی میخواستم بمیرم وقتی اینو بهم گفت و از خودمم متنفر شدم

خدا جونم شکرت 😘
بدبختی ازم دورم میشن زود دلم تنگ میشه براشون اما تا میبینمشون متنفر میشم

هورمونهات بالا پایین شده،  درست میشه غصه نخور منم پریودم اون شب یه داد حسابی زدم تو صورت شوهرم چند دقیقه بعد پریودم شروع شد اروم شدم