2777
2789

تریپ غم بر ندارین این چرندیات ینی چی😕صبرتو ببر بالا نمیخاد قرص بخوری...دورکعتم نماز خون

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تریپ غم بر ندارین این چرندیات ینی چی😕صبرتو ببر بالا نمیخاد قرص بخوری...دورکعتم نماز خون

به من چه  

دوستم می گفت 30 تا خوردم چیزیم نشده می خوام ببینم راست میگه

یه جوری میگید تو سایت چیکار می کنی انگار جای شما رو تنگ کردم  
به من چه     دوستم می گفت 30 تا خوردم چیزیم نشده می خوام ببینم راست میگه

😐😐😐

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

این کارو نکن منم خیلی وقتا به این چرندیات فکر کردم و تا پای انجامش رفتم ولی فقط یک لحظه فکر کن بعد از مرگ چی میشه؟تازه عذابت شروع میشه.همیشه توی اتیش جهنمی دیگه هبچ راه برگشتی نداری و اون دنیا دقیقا با همون چیزی عذاب میشی که به خاطرش خودتو کشتی یعنی راحت که نمیشی هیچ عذابت چندین هزار برابرم میشه

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

نه بستگی به قرص داره یه سری داداشم 11تا قرص هم زمان خورد هیچیش نشد ولی اگه میخواید خودکشی کنین راه های دیگه میتونم معرفی کنم قرص جالب نمیتونه باشه

ჩემი კარგი დღე მოდის
نه بستگی به قرص داره یه سری داداشم 11تا قرص هم زمان خورد هیچیش نشد ولی اگه میخواید خودکشی کنین راه ه ...

نه بابا من برای یه نفر دیگه سوال کردم وگرنه منو چه به ای کارا

یه جوری میگید تو سایت چیکار می کنی انگار جای شما رو تنگ کردم  
عکسشم بده ما بزاریم پروفایل باهاش پز بدیم      

نه بابا منو چه به این کارا ولی اگه خواستی یه قلب رو دستم با تیغ کشیدم میتونم عکسشو بدم😂

ჩემი კარგი დღე მოდის