2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه کی بیداره یه خورده حرف بزنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11784 بازدید | 136 پست
کاری کن فکر کنه غمت نیستو داری حال میکنی.بگو اتفاقا خوب شد منم به کمی ارامشو استراحت نیاز داشتم که الان دارم تجربش میکنم
یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان با حرص دارم اینارو میگم.خودت بهتر میشناسی شوهرتو بالاخره ولی به نظر من یه جور بهش بفهمون این کاراش واست مهم نیستو نمیترسی ازش دیگه
یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
به نظر من اصلا برای اشتی کردن خودت جلو نرو بسه دیگه اگه میخواست با گذشتت درست بشه تا حالا شده بود بذار خودش بیاد و بخواد که بر گردی. از اول هم درست نبود که خودت بری حالا گذشتها گذشته دیگه این کارو نکن همین باعث شده روش زیاد شه.البته ببخشیدا من نظر خودمو گفتم بازم خود دانی.
خدارو شکر
ولی من تحت شرایطی خونه رو ترک نمی کنم. البته خدا رو شکر گوش شیزون کرررررررررهیچ موقع باهم دعوای شدید نداشتیم. اما اگه شوخی شوخی هم بهم بگه مثلا اگه ناراحتی برو خونه بابات می گم نه اگه تو ناراحتی تو برو من خونمو ترک نمی کنم .
البته ما هیچ موقع به کسی حتی بابا مامانامون اجازه دخالت ندادیم
خدایا آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم وآنگونه بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم
2810