2777
2789
عنوان

اوناييكه تو موقعيت منن بياين يكم اينجا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 45 پست
من دقیقن درکت میکنم  روزی ک از بیمارستان اومدم ی هو حس کردم دخترم چقدربزررررررگ شده  کلن ...

درست مثل منننن

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اینکه توجهش بیشتر به دومی باشه طبیعیه . اما ایتکه دومی رو از اولی بیشتر دوست داشته باشه اصلا ...

نه بحث بیشتر دوست داشتن نیست

اصلن اولی ی هو بزرگ میشه برات 

اونقدی ک قبلن بغل و بوس میکردی دیگ نمیکنی 

این دلیلش نیست ک دوسش نداری

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

منم وقتی دخترم به دنیا اومد از پسرم که چهارسالش بود به شدت بدم اومد، دخترم کوچولو آرام و  دوست داشتنی بود شیرشو میخورد و میخوابید ولی پسرم از اول که به دنیا اومد بدقلق و بد خواب و بد غذا بود، به خاطرش چون اذیت شدم به اندازه دومی دوسش ندارم

بشین که اینم بشینه

پاشو که اینم پاشه

بخور که اینم بخوره

(فقط بچه‌های اولِ خانواده معنی این جملات کثیف رو میفهمن)

👁‍🗨 @berkeh27 👁‍🗨

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
خيلي آبجي ش رو دوس داره همش كنارشه آرومتر شده نسبت به قبل سعي ميكنه كارايي كنه كه توجه من رو جلب ك ...

ای وایی تورو خدا نگو بیشتر غصه میخورم😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه بحث بیشتر دوست داشتن نیست اصلن اولی ی هو بزرگ میشه برات  اونقدی ک قبلن بغل و بوس میکردی دی ...

آخه ایشون خودش توپست اول به وضوح  نوشته انگار دومی برام عزیزتره!

به نظرم با تحلیل شما خیلی فرق میکنه 😥😥😥

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

عزیزم ازمن به شمانصیحت تامیتونی به دختربزرگت توجه کن متاسفانه من هم اوایل که بچه ام دنیااومده بودهمش بهش توجه میکردم وبه کل طفلی پسرسه ساله ام روانگارفراموش کرده بودم یعنی اونقدردرگیرتروخشک کردن کوچیکه شدم که واقعاحواسم ازبزرگه پرت شدهمین باعث شدپسرسه ساله ام افسرده بشه تواین 6ماه بشدت لاغروزردشده غذانمیخوره شکمش خوب کارنمیکنه حرف زدنش کمترشده وکلی چیزای دیگه روزی هزاربارخودمونفرین میکنم که چراکم توجهی کردم بااینکه بخداواقعانوزادکوچیک وقت آدمومیگیره این روزامدام بهش محبت میکنم بهترشده ولی هنوزبدنش ضعیفه هیچ وقت اشتباه منوتکرارنکن

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
آخه ایشون خودش توپست اول به وضوح  نوشته انگار دومی برام عزیزتره! به نظرم با تحلیل شما خیلی فرق ...

میفهمم چی میگه

ی حس عجیبی 

هم دوسش داری هم حست نسبت بهش عوض میشه هم دلت میسوزه 

حس بدیه

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

خداروشکر که استارتر عزیز خودت متوجه اشتباه تو رفتارت هستی، و همین کافی ،من شرایط شما رو ندارم ولی چون خودم بچه اول هستم بهت این میگم، خیلی حس بدی تو آدم ایجاد میشه، درست که من خواهرم فوق العاده دوست دارم، ولی همیشه از بچه اول بودن متنفرم، هیچ وقت دوست ندارم ۲ تا بچه داشته باشم ،همش فکر میکنم اولی مهره سوخته میشه، اینا حس هایی هست که سالها بامن، تا سالهای سال به پدر و مادرم میگفتم چرا من یکی یدونه نیستم و ازشون ناراحت بودم، تا یکم عاقل شدم

2810