2777
2789

سلام،،ناخن شصت مامانم لای در ماشین شده،سبز شده وورم کرده چیکارش کنم؟؟؟؟کمک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به توصیه ی خواهرم....

صبر و تحمل فراوان😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

میخوای چیکارش کنی

نخونه دیه سیاه میشه میفته

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
درد داره زیاد

مسکن بخوره

تا دوروز درد داره 

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪

یه کوچلو خرماروغن بازردچوبه درست کن بزاره روش   

شوهر منم یکی در میون ناخونش میوفته  

بخاطر شغلش با چکش و پتک میزنه رو انگشتش دائم ناقصه  

دلمم لراش میسوزه

خدایا شکرت. 

چند ماه پیش انگشت دوستمم موند لای در تاکسی

خیلی بد سیاه شده بود بعد ناخوناز زیرش دراومد روییه افتاد

الان روکش اینا گذاشته تا مثل بقیه دربیاد آخه عروسی داییش بود مجبور بود

دکتر رفت گفتن سوزن باید بزنن تا خونشو تخلیه کنن ولی نرفت فقط آتل بست به خاطر درد انگشتش