2777
2789
سلام دیشب که خانم داشت جای امیر علی رو عوض می کرد دیدیدم خون تو مدفوش زره زره وجود داره بردیم دکتر دکتر گفت باید ازممایش بشه یا بستری خلاصه در نهایت بستریش نکردن گفتن ببرینش نمونه مدفوع شو بیارین بر ازمایش که اونم تا حالا اصلا دفع مدفوع نداشته اونایی که تجربشو داشتن لطفا راهنمایی کنند......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر پاستوریزه غیر پاستوریزه نداره . اگه حساسیت به پروتیینگاویباشه هر گونه لبنیاتی باید حذف بشه . البته معمولا بچه های اینجوری اسهال دارن نه یبوست . دکتر بهتر میتونه تشخیص بده .................. اگه یبوست داره ممکنه مقعدش زخم شده باشه
البته پیش یک متخصص خوب ببرش بچه برادر من هم این طور شده بود که یک دکتر گفته بود که حساسیت به پروئین گاوی است ولی چند دکتر دیگه گفته بودن که چیزی نیست ( البته با توجه به مقدار خونی داره که هست ) ولی هیچ کس نگفت که نیاز به بستری دارد به هر حال پیش یک متخصص گوارش خوب ببرش
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
دختر من هم وقتی دو سه ماهه بود این مشکل براش پیش اومد بردمش دکتر گفت چیزی نیست بعد از چند روز فهمیدم کار مادر بزرگم بوده که هندوانه گذاشته دهن بچه سه ماهه ودر واقع اون چیزی که من دیدم هندوانه بوده هههه
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
2810