2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقد خوب...امما جشن خوب نیست هدیه خوبه چونممکنه جلو باباش خجالت بکشه

من دوستم باباش واسش هدیه گرفته بود

چرا اجازه بدیم یه روند طبیعی رشد براش خجالت آور باشه دیگه گذشت اون دوران که خرید نوار بهداشتی خجالت داشت و زشت بود باید مخفی انجام میشد

باید جوری تربیت بشن که رشدشون مثل متل پسرا خجالت نداشته باشه پسرا ریش و سبیل در آوردنی افتخار می کنن

خدایا شکرت
من دخترم 14 سالشه تازه 1 ماهه بالغ شده.از قبل بهش درباره پریود گفته بودم. اما هیچی از رابطه ی زن و ...

ولی باید بگین چهارده سال بزرگه دیگه یه موقع دوستاش بهش فیلم اینا نشون ندن یا از روابط جنسی نگن

مخصوصا که الان همه موبایل دارن و فی لتر شکن

والا اینجا هزارتا کاربر هستش که ۱۵ سالشه بچه هم داره😑

خدایا شکرت
به نظرم واسه این چیزا خیلی زوده از قدیم گفتن +18

اون قدیم بود الان با این گوشیا نمیشه چشم بست و منتظر ۱۸ سالشون شد

اکثرا فیلم می بینن 

والا اینجا ۱۵ ساله با دوتا بچه داریم

خدایا شکرت
ازسال91؛1پست داری؟؟😦😦 منم اومدم یادبگیرم دخترم7سالشه😟

اون موقع یه سری امروز عضو شدن تا شب 100 تا پست میذارن😞😐😐😂😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
ولی باید بگین چهارده سال بزرگه دیگه یه موقع دوستاش بهش فیلم اینا نشون ندن یا از روابط جنسی نگن مخصو ...

یسری هام پریود نمیشن ولی بچه دارن😐😐😐😄😄😄😂😂😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
واقعا بهشون ظلم میشه جدی بوده کاربری که پریود نبوده شوهرش دادن؟؟؟؟

من همه کاربرا رو نمیشناسم

اما توی تاپیک دیدم دختره میگفت  12 سالگی شوهرش دادن😐😐

ولی باید بگین چهارده سال بزرگه دیگه یه موقع دوستاش بهش فیلم اینا نشون ندن یا از روابط جنسی نگن مخصو ...

من براش موبایل نخریدم. ترسمم از همینه که از دوستای توی مدرسه چیزای اشتباه بشنوه

من براش موبایل نخریدم. ترسمم از همینه که از دوستای توی مدرسه چیزای اشتباه بشنوه

متاسفانه الان اکثرا موبایل و تبلت دارن 

خیلی هاشون هم مخفیانه خودشون خریدن یا دوس پسراشون

خدایا شکرت
نه خدا نکنه انشالله از خودمون به ارث ببرن

انشاالله😉

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید