2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیابگیم؟چجوری بگیم؟؟بایدهاونبایدهالطفا🙏

بعد ما یه سگ ماده دارییم این پریود شد قشنگ دیگه متوجه لوب مطلب شد 😂 وقتی رفتیم سگه رو عقیم کنیم میگفتش میشه ادما رو هم عقیم کرد پریود نشن 😂😂😂😂😂😂ولی جدا از شوخی براش دیگه قابل درک شد

والا از اونجایی که بچه های الانی خیلی باهوشن من براش خیلی علمی توضیح دادم که از نشانه های بزرگ شدن ب ...

ممنون عزیزم؛ذهنشون درگیرنمیشه؟؟میترسم دچاراسترس بشه😓کوچیکِ آخه

دختر من 10سالشه من هنوز چیزی بهش نگفتم واقعا چه نیازیه زودتر بگم؟

خوب عزیزم شما نمیدونی که قراره کی پریود شه.همین الان تو مدرسه فکر کن پریود شه.میدونی چقد میترسه؟فکر میکنه چی شده حالا.چقد خجالت میکشه؟ما کلاس پنجم یکی از بجه ها پریود شده بود رفته بود تو دستشویی خودشو حبس کرده بود گریه و زاری.بعد لباس نداشت عوض کنه زنگ زدن خونشون اصلا کل مدرسه ریخته بود بهم

طبیعیه از ۱۰ سال دیگه باید منتظرش بود

اصلا دوس نداشتم زود به بلوغ برسه

میخواستم حالا حالاها بچگی کنه

مراحل بلوغش خیلی زود طی شد تو همین تابستون 

نارس به دنیا اومد و تا یکسالگیش مکملها و مولتی خارجی میدادم الان میگن اینا باعث بلوغ زودرس میشه

منم بهش گفتم که سیستم بدن خانمها اینجوریه...و این نشونه سالم بودن و سلامت بدنت هست..بخاطر کاهش استرس اینکه نکنه همین روزها پریود بشم...و اینکه باعث خجالت و ...واسش نشه

دختر گلم
اصلا دوس نداشتم زود به بلوغ برسه میخواستم حالا حالاها بچگی کنه مراحل بلوغش خیلی زود طی شد تو همین ...

نه بچه منم نارس بود و مولتی ویتامین از بدو تولد خورده تا الان ربطی نداره ارثی هست