بچه ها ببخشی بعضی از پستامو پاک کردم.......... خدا کنه این باشم و شهامتی تا تغییر دهم آنچه را که میتوانم
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کیانا من وقتی روی اعصاب شوهرم راه میرم آخرش میگه همینی که هستم خوب میکنم واااااااااااااااای انگار به من خنجر میزنن برای همین عقل سلیم میگه چیزی نگم که اینو بشنوم
به پاکی قول داده بودیم فقط مطلب طنز بذاریم.........
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
امیدوارم بودم این باشی ارامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم...
واقعا چرا ما اینقدر دنبال تغییر شوهرامون هستیم، و اونا رو با این روحیات نمیپذیریم و جالبتر اینکه حاضر نیستیم یک قدم خودمونو تغییر بدیم، حتی اگه کارمون اشتباه باشه؟
واقعا چرا ما اینقدر دنبال تغییر شوهرامون هستیم، و اونا رو با این روحیات نمیپذیریم و جالبتر اینکه حاضر نیستیم یک قدم خودمونو تغییر بدیم، حتی اگه کارمون اشتباه باشه؟
الان همسرم زنگ زد و حالمو پرسید با اینکه قهر بودیم....(آخه پریود شدم) قلبونش برم