2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست
بازم خیلی خوبه عزیز مگه ربع کمه؟
370 باید باشه.....
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا میخواستم تو پست قبلی بگم خدا پدرتو رحمت کنه گفتم ناراحت میشی........
امیدوارم روحشون قرین رحمت الهی باشه عزیزم
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
کیانا اگه دم دستم بودی ...
به خدا چنان میزدمت که نتونی پاشی

دختر تو برای چی میری با شوهرت از این حرفا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیواااااااااااااااااااااانه شدی مگر؟
از تو ک یه دختر تحصیلکرده و اجتماعی هستی بعیده!!!!!!!!!!!!!!!
خودت میری به شوهرت نخ میدی که من از تو انتظار دارم اگه یه روز پولدار شدی اینکارو بکنی

این همه میگن توی لحظه زندگی کنید، در زمان حال زندگی کنید، به جای اینکه بشینی راجع به عروسیهای در پیش رو حرف بزنی، راجع به بچه و کار و ... حرف بزنی! حرفو به اینجاها میکشونی که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فَاجِبنی یا الله ...
کیانا از این به بعد با برنامه ریزی برو خونه
بدون میری خونه میخوای چکار کنی
راجع به چی حرف بزنی
یک هفته اینکارو بکن
بلکه اون عادتهای بد از سرت بیفته
شک الکی برای چی؟
فَاجِبنی یا الله ...
خدا کنه آنا از سرم بیفته..........
آنا تو وقتی همسرت میاد چیکار میکنی؟
راجع به چی حرف میزنید؟
پیش پسرا راحت ابراز عشق میکنی؟
وای آنا چقدر تو ماهییییییی

من اگه خوب باشم اون بهترین مرد روی زمین میشه ولی من که اخم میکنم و غر میزنم وایییییییییییییی