2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست
Man ye fereshte ferestadam ta moraghebet bashe,ama on bargasht,porsidam chera bargashti ? Goft fereshte nemitone az fereshteha moraghebat kone...
20 ta fereshte to donia hast,10tashon khaban,9tashon daran bazi mikonan va yekishon dare in msg ro mikhone,in msg joke nist,vagheiye... Khoda midone k to dar hale keshmakesh ba y chizi hasti...age b mojeze eteghad dari in msg ro b chand nafar befrest , khoda mikhad k 2ta chize bozorg ro too zendegit barat biare,age bavar dari bezar hame chiz khodesh pish bere...farda behtarin rooze zendegit khahad bud, in msg ro be 10 ta az dostat befrest, hata be man, harvaght 5 nafar ino barat ferestadan motmaen bash kasi k dosesh dari supriset mikone.
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها صبحتون بخیر
پاکی جونم خوبی؟
خونه ای گلم؟
آنا جون کجایی؟
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
برای برادر همسرم 6 اردیبهشت
برای برادرم دنباله تالاره هنوز پیدا نکرده....
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
سلام

خانمهای گل روزتون به خیر.

میبینم که تاپیک نو راه انداختید.آدم بوی تازگی رو حس میکنه ، خونه تکونی قبل از عید بوده دیگه .

کیانا جان 5میلیون میخای خرج کنی؟؟؟ماشالا مگه چی میخای بخری؟؟!!

ودیگه اینکه سایزت چنده وقدت؟من یه لباس خیلی قشنگ از دوبی آوردم فقط یه بار پوشیدم ،تو تهران نمیتونی مثلش رو پیدا کنی،اگر به سایزت بخوره میتونی یکی از مهمونی ها رو با همین بری.البته اگر دوست داشته باشی.
سلام به همه ی دوستای گلم
ریحانه جونم سلام خوبی گلم؟
دو تا عروسی سنگین میشه عزیزم با کادوی سر عقد و کادوی عروسی و خرید برای عروسی 5 تومن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا کنه کمتر بشه ولی با این خرجای امروز بعید میدونم.
عزیزم چه خوب فقط من یه کم چاقم.هههههههههههههههه
سایزم 44 باید باشه..............
لباست چه سایزی هست؟رنگش چی؟
سسلام کیانا جون
منم لباسی ک برای عروسی برادرم خریدم همون عروسی پوشیدم و گذاشتم کنار
خواستی بگو
البته سایز من ۴۲ ولی لباس ی نقدار کشیه
عکسش توی تاپیک فروش لباسهای نو و در حد نو هست
تنخورش قشنگه
اگه تهران میای بیا بپوش شایددوستداشتی
فَاجِبنی یا الله ...
احتمالا امروز سرکار نرم
از خونه در خدمتتون هستم

راستی ریحانه راست میگه ها
درسته گرونیه ولی دیگه چ خبره
بعلاوه دو تا عروسیه ک هیچ ربطی بهم ندارن
فکر میکنم خیلی راحت بشه صرفه جویی کرد
کادو چی میدی؟ بیشتر از ی نیم سکه میدی؟
فَاجِبنی یا الله ...
سلام آنا جون چطوری؟
نه بابا نیم سکه کجا بود دو تا ربع سکه و نفری 300 تومن هم کادوی عروسی میشه:حدودا 1270
کت و شلوار و ملزومات اون و یه جفت کفش برای شوشو :حدودا 700
لباس برای خودم :حدودا 200-300
کیف و کفش و مانتو :حدودا 400
لباس برای دخترم +کفش:حدودا 150
آرایشگاه هم برای دو تا مجلس حدودا 500
حدودا 3320 میشه ........خدا کنه کمتر بشه.....
برای سند خونمون اومدن خونه رو متراژ کردن 3 متر از اونی که حساب کرده بودیم بیشتر شد...............
چرا گلم سر کار نرفتی؟
2810