2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست

برا علیرضا کوچولو ختم حمد گذاشتیم..هر چند تا در توانتان هست...دریغ نکنید

بیاید اینجا:http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561066&PageNumber=1
لطفا برا دوستانتون پیغام خصوصی بزارید و اطلاع رسانی کنید

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قول خودت منم برم یه کم بکارم بعد بیام
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
چقدر واسه علیرضا ناراحت شدم.
خداجون خودت یه نظری کن
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
انشالا پیدا میشه عزیزم عجله نکن
دلم نمیاد برم کلی کار دارم
سلام دوستای گلم صبحتون بخیر و روزتون خوش و دلتون پر از شادی.......