2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها دنبال یه خونه یا اتاق میگردم برای دو ماه سراغ ندارین؟
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
سلم دوستای خوبم
خوبین؟
صبح همتون بخیر و روزتون پر از اتفاقای خوب

من بازم سرم شلوغه ولی پیج رو نمیبندم و میخونمتون ..........

البته اگه بیاید یه هفته است تاپیک یه صفحه هم جلو نرفته
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=547979
بچه ها اینجا بیاید دیگه مال خودمهههههههههههههههه.هزار بار دعوتتون کردم ولی نیومدیییییییییییییید
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
آنا
وای چقدر ناراحت و نگران شدم اون جریان رو تو اون تاپیک نوشته بودی.برام خصوصی بده اگه نخواستی اینجا بنویسی؟آخه داداشت مگه کله اش به کجا خورده؟ترو خدا بگو که خیلی نگرانت شدم.آخه این موضوع رو زندگی شما هم تاثیر بد میذاره؟شوهرت جلوش وایسه
آنا
حالا چی میشه؟برادرت فهمیده اشتباه کرده؟آخه من خیلی نگران شدم انگار برای برادر خودم اتفاق افتاده این!
خواهر شوهرت چی گفت؟عقب نشینی کرد یا حاشا؟
سلام عزیزان صبحتون بخیر و شادی...........

از دلتنگی واسه برادر نگید که دلم خونهههههههههه!!!!!!!!!
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
کیانا جون، سلام گلم خوبی؟ باز خوبه تو میدونی برادرت سر زندگیشه. آرامش داره. خوشه.
من چی بگم؟ همش تک و تنها توی طبقه پایینه یا سرکاره و همش روزه اس

چ خبر از مهمونی؟
فَاجِبنی یا الله ...
ای شیده ی نامهربون چراغت روشنه ولی نمیای یه حالی از ما بپرسی؟؟؟؟؟؟؟؟

پاکدل کجایی دختر بازم نگران کردی منو با اون پست اجاره ی خونه!!!!!!!!