2777
2789
عنوان

تخت و پارک یا تخت کنار مادر؟

133 بازدید | 9 پست

سلام 

مامانای با تجربه یه راهنمایی میخواستم

من دارم سیسمونی میخرم یه سرویس تخت کودک نوجوان خریدم برای توی اتاق نی نی 

الان میخوام یه تخت هم برای کنار تخت خودم بگیرم بنظرتون تخت و‌پارک بگیرم یا تخت کنار مادر 

تخت و پارک خوبیش اینه که برای مسافرت با خودت میتونی میبری تخت کنار مادر خوبیش اینکه یه دیواره نداره و میچسبه به تخت مادر 

بنظرتون کدوم رو بگیرم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تخت پارک گرفتم راضى هستم الان دو سال و نيمشه هنوزم دارم استفاده ميکنم تا چهار سالگى هم ميشه استفاده کرد

ديواره هاش پارچه ايه نگران نيستى سر بچه بخوره به نرده ها و محافظ نياز نداره

بزرگتر که شد طبقه وسط رو برميدارى کفش تشک ميندازى همونجا ميخوابه

چهار دست و پا که رفت ميتونى بذارى داخلش هروقت کار داشتى نره اتفاقى براش بيفته

چرخ داره سبکه راحت جابجا ميشه هرجاى خونه لازم باشه سريع منتقلش ميکنى

سفر رو هم که خودت گفتى

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

تخت پارک که مثل خود تختته.حالا که سرویس خوتب گرفتی تخت پارک دیگه جا گیره.در ضمن فکر میکنی برای مسافرت خوبه.جمع کردن و باز کردنش دردسره.مگه چند روز میخای شهرستان بمونی.یکی دو روز که صرف نمیکنه.۱هفته ام باید جای باشه که خودت یه اتاق داشته باشی تا تخت پارک و انجا بذاری.

😍😍😍😍😍😘😘😘
من تخت پارک گرفتم راضى هستم الان دو سال و نيمشه هنوزم دارم استفاده ميکنم تا چهار سالگى هم ميشه استفا ...

والا بچه من که عاجز و ناله می‌کرد اصلا تو جاي کوچیکی مثل پارک حتی یه لحظه هم گیر نمیکنه....

والا بچه من که عاجز و ناله می‌کرد اصلا تو جاي کوچیکی مثل پارک حتی یه لحظه هم گیر نمیکنه....

درسته به بچه هم مربوطه, دختر من دو سه تا اسباب بازى ميذاشتم پيشش, تخت رو هم مياوردم ميذاشتم کنار اشپزخونه که منو ببينه

ظرف ميشستم غذا درست ميکردم و ... اونهم يا بازى ميکرد يا از اونجا منو تماشا ميکرد 

گاهى خيلى خسته بودم تخت پارک رو ميذاشتم جلوى تى وى براش کارتون ميذاشتم خودم چند دقيقه ميخوابيدم

مسافرت هم هرجا رفتم بردمش اصلا اون نباشه نمى دونم چه جورى بايد بخوابونمش چون خيلى تکون ميخوره توى خواب قل ميخوره ميره اون سر اتاق ممکنه خودش رو بکوبه در و ديوار

شبها هم خيالم خيلى راحته چون هر جورى ميچرخيد ممکن نبود سرش به جاى سفتى بخوره, از توش هم نمى تونست بياد بيرون نگرانى نداشتم

بخاطر تخت پارک تونستم سه ماهگى اتاقش رو جدا کنم

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ