2777
2789

سلام خانما فردا داداشم قرعه کشی داره میشه لطف کنین براش صلوات بفرستین که فردا براش دربیاد❤

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت

فرستادم عزیزم

همسرعزیزتر ازجانم باتمام وجود عاشقتم❤روز عقدمون چقدرشاد بودیم،هردومون تو آسمونها پروازمیکردیم،چه عاشقانه بهم نگاه میکردیم،من بهترینهای روزهای عمرمو باتو داشتمو دارم، یا روز بله برون وقتی تو با لبخند ومن با خجالت نگاهت میکردم،بهت گفتم اونطوری نگاه نکن خجالت میکشم😊،روز عروسیمونم روزی خواهدشد سراسر ازعشق منو تو❤،روزی که کامل مال هم میشیم،هیچ مشکلی تو دنیا نمیتونه جدامون کنه،من باتو خوشبختم،روزی میرسه که بچه داربشیم مطمینم اون روز بهترین روز زندگیمونه وتو بهترین پدردنیا خواهی بود،با ذوق به تاتی تاتی کردن بچه هامون نگاه کنیم به زبون بازکردن وحرف زدنشون،اولین باری که بگن مامان وبابا، بهترین حس دنیا خواهدبود برای من و تو،بزرگ شدن ومدرسه رفتن ودانشگاه رفتنشون،روزی میرسه بچه هامونو سروسامون بدیم،دخترمونو راهی خونه بخت کنیم وپسرمونو براش هردختری رو که دوس داره بگیریم،روز عروسی فرزندانمون هم حتما یکی ازبهترین روزهای زندگیمون خواهدبود  دستامون تو دست هم به عروس شدن دخترمون وداماد شدن پسرمون نگاه کنیم وکلی قربون قدوبالاشون بشیم وراهی خونشون کنیم،روزی میرسه که نوه داربشیم،برای بچه ی بچه هامون کلی کادو وکلی وسایل سرگرمی بگیریم،کلی بغلشون کنیم وبچلونیموشون،و تو بهترین پدربزرگ دنیا خواهی بود،وبعد بریم خونمون ومن برات غذای موردعلاقت  ماکارونی رو درست کنم وباعشق کنارهم بخوریم کنارشم شربت تخم ریحون وزعفران، تو بهترین همسر دنیایی،من هرروز چندین بار خداروشکر میکنم که بهم لطف کرده وتو شدی عشق زندگیم،الهی همیشه سایت بالای سرم باشه،الهی هیچوقت ناراحتی رو تو چشمای مهربونت نبینم،عاشقتم بهترین مرد دنیا❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید