2777
2789
سلام بچه ها من میخوام سیسمونی بخرم اما نه خودم نه اطرافیانم(مامان و خواهر)تجربه نداریم .نمی دونم چی بخرم چی نخرم تو رو خدا تجربه هاتون بگید اگر لیست داری بذارید برام.
چه بسیارند انسان هایی که بالای خط فقر هستند

و زیر خط فهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما به نظر من به لیست سیسمونی فروشا اعتماد نکن .از بی تجربه گی شما سواستفاده میکنن(به مردم قطب یخچال میفروشن)به تجربه مامانای همین سایت تکیه کنی بهتره ....منم این کار رو کردم و اضافه خری نکردم.....میخوای چند تاش برات لینک کنم........یا اینکه بگم کجای سایته؟؟(اینجوری میتونی با توجه به بودجه خودت و تجربه مامانا تشخیص بدی چیا برات واجبه و میتونی ...یا با توجه به بودجه ت واجب نیست.هزاران صفحه تجربه مفید داره)
من یه کمد ساختم که هم وسایل خودمون بره توش هم وسایل نی نی و یه تخت و پارک... دیگه تخت و کمد چوبی نگرفتم... فقط کریر گرفتم چون رانندگی میکنم... کالسکه و روروئک و صندلی غذا رو نگرفتم .. گفتم اگر نی نی بزرگ شد و نیاز شد اون موقع میگیرم... یه سبد حمل گرفتم که ماه های اول بذارم کنار تختم برای شیر دادن... اینا درشتا بود... حالا بریم سر ریزا
یه ست 7 تایی لباس زیر دکمه دار 0 تا 3... 5 تا شلوار 0 تا3... یه ست 5 تایی سر همی 0 تا3... دستکش.. جوراب و کلاه... سه تا ست سر همی برای بیرونش... یه ست بیمارستان... شیشه شیر حوله حمام... یه ست 4تایی پارچه خشک کن.. پیشبند.. شیر دوش لگن حمام... پودر صابون برای شستن لباساش...
ست بهداشتی مادر کیر که توش ناخن گیر و فین گیر و درجه تب و اینا داره...یا هر مارک دیگه ای... انواع مواد بهداشتی شامل روغن بچه... کرم سوختگی... شامپوی بچه... کرم پودر به جای پودر بچه... یه تشکچه زیر لاستیک دار برای مواقعی که بچه رو باز باید بذاری... ست لحاف و تشک... پتوی دور پیچ... قنداق فرنگی البته خیلی واجب نیست ساک وسایل مادر که معمولا توش یه تشکچه تعویض هم هست...
تا اینجا خوب بوده..خیلی چیزا رو بعد هم میشه خرید در صورت نیاز....مثلا ممکنه نینی اصلا از کالسکه خوشش نیاد. لباسم که همیشه میشه با فصل خرید که سایز نینی معلوم باشه. من کمی گسترده تر خریدم.به خاطر فامیل شوهر .ناچار بودم میدونی که!اما بیشترشو همسرم گرفت
پوشاک:لباس سرهمی-زیرپوش زیر دکمه دار-لباس دکمه جلو(مانتو)-شلوار-(2-3 دست سایز 1و2)کلاه –دست کش-پاپوش-پیش بند-
حوله - لاستیک تعویض-ملحفه خشک کن
بهداشتی :شامپو سر –شامپو بدن-کرم سوختگی-روغن یا لوسیون بدن-پوشک-دستمال مرطوب-گوش پاک کن
پستانک-شیشه شیر-ست ناخنگیر-ست شانه و برس-تبگیر-مکش بینی-اسفنج حمام-
بشقاب قاشق لیوان-
پد سینه(برای مادر)
خواب: تخت خواب(چوبی یا تخت پارک)-ست تشک و لحاف وبالش –ملحفه-پتوی سبک-
لوازم حمل و نقل:کریر-کالسکه-کیف-
سیسمونی نوزاد
سلام
نتیجه کمیته تحقیق:
دستمال مرطوب: بهتر است از نوع رولی و مخصوص نوزادان تهیه گردد.
شامپو: بهتر است شامپو 12 باشدکه هم برای بدن و سر استفاده شود و مارک پیشنهادی برای ماههای اول مستلا
روغن بدن: بهتر است از روغن زیتون بدون بو استفاده شود.
کرم ضد التهاب: برای جلوگیری از عرق سوز شدن بدن نوزاد مارک مستلا و کالاندولا معرفی شده ولی برای کالاندو می گویند چون کرتن دارد بهتر است برای ماههای اول استفاده نشود.
گوش پاک کن: سایز کوچک آن تهیه شود.
ناخن گیر و قیچی کوچک
مشمع گره ای: بنا بر استفاده
پودر: در این مورد نظرها متفاوت بود زیرا گروهی از مادران پیشنهاد می دادند استفاده شود گروهی فقط از کرم ضد التهاب استفاده می کردند.
فلاسک ، شیشه شور
شیشه شیر: در اندازه های 5 سی سی و 2 سی سی
پستانک: در این مورد هم برای استفاده کردن یا نکردن نظرها متفاوت بود .
کهنه: برای خشک کردن بدن نوزاد
مسواک انگشتی: پیشنهاد دادن برای دوران 5 یا 6 ماهگی کودک تهیه شود.یا زمانی که کودک دندان درآورده است.
صابون کهنه شور: قالبهای آن در مغازه های عطاری موجود است که به صورت کیلویی به فروش می رسد و برای استفاده باید آن را رنده کرد و یا خرید پودر صابون بچه فیروز
. پت سینه: بسیار بسیار استفاده از نوع یکبار مصرف آن توصیه شده است.
داندن گیر، شانه و برس و زیر انداز تعویض کهنه
صندلی غذا: بهتر است از نوعی خریداری شود که قابلیت تغییر ارتفاع را داشته باشد. البته بنا بر پیشنهاد مادران در ماههای 5 یا 6 کودک تهیه شود.
اسفنج حمام و پوار بینی: موارد استفاده آن زیاد است. شیر دوش: بهتر است از نوع پمپی مارک چیکو استفاده شود. مدل فوق قابلیت اتصال مستقیم به شیشه شیر را دارد. نوع برقی آن را توصیه نکرده اند.
جغجغه: بهتر است از نوع پارچه ای باشد.
ظرف غذا: اگر از مارکهای چیکو استفاده میکنید دقت فرمایید که قاشق غذاها همرنگ ظرف غذا سفید باشد زیرا مارکهای متفرقه که به نام چیکو به فروش می رود قاشقهای آن آبی است. ولی بنا بر پیشنهاد مادران بهتر است از جنس چینی برای ظرفهای غذا استفاده شود زیرا به مرو زمان امکان خط افتادن روی ظرف به نسبت ظرفهای ملامین و پلاستیکی کمتر است و جهت تهیه غذا برای کودک دلبندتان از ظروف لعابی به جای تفلون استفاده فرمایید زیرا ظرفهای تفلون سرب دارند و برای کودک مضر است.
کیسه خواب: بهتر است پتویی سبک از جنس پوآر تهیه شود.
حوله: بهتر است برای نوزادان از نوع کلاه دار استخری تهیه شود.
پشه بند: از نوعی تهیه فرمایید که بدون زیره است یعنی فقط اطراف کودک را می گیرد و نیازی نیست که تور پشه بند را زیر تشک طفل قرار دهید.
ساک لوازم: بهتر است از نوعی انتخاب شود که داری جیب و زیپهای بسیاری باشد مارک معرفی شده پیر کاردین است.
آغوش: بهتر است بنا بر استفاده تهیه گردد زیرا تا 5 ماهگی کودک قابل استفاده است.ولی برای آقایان بسیار مفید است (برای اینکه اول کار بلد نیستند بچه بغل کنند)
صندلی ماشین: بهتر است بنا بر استفاده تهیه گردد و از سن 7 تا 8 ماهگی کودک مورد استفاده قرار می گیرد.
دماسنج، رخت آویز،پاپوش ( برای دوران نوزادی)
کلاه: برای پسرها 3 عدد کافی است بنا بر تحقیقات صورت گرفته بهتر است تا 40 روزه گی از کلاه استفاده شود
کاپشن: طبق تحقیقات کمیته بهتر است با توجه به سن کودک و در فصل خودو با توجه به سایز کودک تهیه شود.
تب سنج: از نوع دیجیتالی تهیه گردد.
آلبوم کودک، کمد، تخت و...
بلوز هایی که در زیر لباس تن نوزاد می شود حتما زیر دکمه دار باشه تا با بغل کردنش لباس بالا نره و کمر و پهلوی بچه گرم بمونه. مارک پیشنهادی اکثر مادران طبق تحقیقات کمیته مارک دلو یا آشور می باشد.
پیش بند: بهتر است از نوعی انتخاب شود که گردن کودک آسیب نبیند. به ترتیب الویت دکمه دار، چسبی ، بندی پیشنهاد می شود.
دارو خوری: برای دارو دادن به کودکان بسیار ضروری است.
لباس بیمارستان کودک بهتر از نوع سر همی باشد.
پوشک: بهترین مارکهای مورد استفاده ایرانی به ترتیب اولویت پرمیس، پنبه ریز و مبارک می باشد. برای استفاده پوشک در بیمارستان بهتر است از مارک پنپرز استفاده شود. ولی بسته کامل را به پرسنل تحویل ندهید قرار دادن دو عدد پوشک کامل پنپرز در داخل ساک لوازم کودک کافی است.
لباسهای زیر یقه دار نباشه تا به علت تا خوردن یقه لباس باعث عرق سوز شدن گردن کودک نگردد.
یقه لباسها حتما لبه دوزی، نوار یا چیزی مشابه این داشته باشه تا با شستشو یقه از حالت نیافته و توی تنش کج و کوله نشه.
هنگام خرید دقت شود تا دکمه لباس پشت نباشد.
یکی از مراکز که از نظر قیمت و جنس پیشنهاد شده میدان هفت تیر خ قائم مقام بالاتر از میدان شعاع سمت چپ فروشگاه زنجیره ای زیرو تن یا خ بهار جنوبی از سمت انقلاب که وارد می شوید خانه کودک معرفی شده است.
سایت زیر انواع محصولات مادر و کودک و انواع مارکها را با تصاویر نشان داده استhttp://www.babykish.ir/Fa/main_fa.htm
از بین گروهی که تحقیقات بین آنها صورت گرفت مارک وسایلی که خریده بودند مارک چیکو بیشترین امتیاز را داشت. و اکثر مادران سلیقه ای بودن انتخاب مارک را مطرح کردند.
در خصوص کریر ، پارک خواب، کالسکه نظرها متفاوت بود و پیشنهاد دادند بنا بر استفاده خریداری شود به عنوان مثال گروهی کودکشان از پارک خواب اصلاً استفاده نکرده و برای گروهی دیگر بیشترین استفاده را داشته است.