2777
2789
عنوان

تمام نکته های ریز بارداری

6624 بازدید | 23 پست
سلام
درسته که متولدین هر ماه تو کلوپ یا تاپیک خودشون اطاعات جامعی می دن اما بعضی از تاپیک ها چندان طرفدار نداره.
پس لطفا اگه نکته یا راهکاری هست که تو تاپیک ها در موردش بحث میشه و یا دکترتون بهتون گوشزد کرده یا تو کتابی خوندین بیاین اینجا بیان کنید تا همه بتونن استفاده کنن.
مثلا راه مقابله با ویار، آزمایشات، غذاهایی که باید و نباید خورد و ....
پس منتظرتونم بی صبرانه
Lilypie Premature Baby tickers
سلام
در مورد تغذیه دکتر من گفت که سوسیس, کالباس , کنسرو , کمپوت , ترشی , غذاهای چرب و پر ادویه نخورم
البته گفت اگر دلت خواست خیلی کم میتونی بخوری

گوشت سفید بیشتر از گوشت قرمز مصرف کنم
هفته ای یک یا دو تا موز به خاطر پتاسیم اون حتما بخورم
شیر یا مشتقاتش رو روزی 4 لیوان استفاده کنم
حتما با غذا سبزی یا سالاد کاهو بخورم
وچون من مقداری اضافه وزن دارم توصیه کرد در طول روز اگر احساس گشنگی کردم با میوه خودم رو سیر کنم و سعی کنم غذا کمتر بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چند تا دستور آشپزی دوران حاملگی دارم که حتما میام و بهتون می گم.
به نظرتون کندر خوردن برای هوش بچه خوبه و چه زمانی باید مصرف بشه.
سوال دوم اینکه در اولین ملاقات با پزشکم که فرداست چه چیزایی ازش بپرسم.
من در مورد کندر اطلاع خاصی ندارم ولی قدیمی ترها میگن برای هوش بچه خوبه

دکتر من گفت برای تقویت هوش خودت و بچه خشکبار مانند مغز پسته فندق بادام و.... بخور البته تاکید کرد که در روز بیشتر از 5 یا6 تا دونه نشه
در ملاقات با دکترت می تونی در مورد تغذیه سوال کنی که چی بخوری و چی نخوری

در مورد بیمارستان هایی که دکترت اونجا زایمان میکنه ازش بپرسی

در مورد داشتن رابطه با همسرت سوال کنی

اگه حالت تهوع داری بپرسی که چه چیزهایی میتونه از حالت تهوع کم کنه

فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه اگه به مورد دیگه ای برخوردم حتما تا فردا بهت میگم
مرسی نازی عزیز
فردا وقت دکتر دارم. توی کتابم خوندم نباید آنتی هیستامین مصرف بشه ولی من چون از یه هفته پیش سرمای شدید خوردم مصرف کردم البته کم.
در ضمن من هنوز دو روزه فهمیدم باردارم ولی از حالا حالت تهوع اومده سراغم و تمام بدنم خشک شده مخصوصا دست هام.
راستی نازی جان شما ماه چندمی عزیزم؟
مهرنگار عزیز... بهت تبریک میگم.... امیدوارم بچه سالم و خوبی به دنیا بیاری
من در هفته 14 هستم ... فکر نمی کنم در مورد قرص لازم باشه خیلی نگران بشی

حالت تهوع در بعضی موارد جنبه تلقین داره .... یعنی اگه بتونی به خودت تلقین کنی که حالت تهوع نداری این حالت کمتر میشه

به نظر میاد کسی نمی خواد به این تاپیک سر بزنه
برای رفع تهوع صبحگاهی قبل از اینکه از رختخواب بلند شوید، مقداری بیسکوییت ترد بخورید. غذای خود را طی چندین وعده در روز و به صورت کم حجم دریافت نمایید. از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ شده اجتناب کنید.
2810