2777
2789
عنوان

شیر نخوردن بچه چهار ماهه در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم می‌دونم این تایپیک برا خیلی وقت پیشه من الان مشکلم همینه خیلی نگرانم و از استرس و نگرانی خوابم نمی‌بره ب زورم ک میدم نمیخوره 

شما چیکار کردی ؟ وزن گرفته بود پسرتون ؟ تا آخرش همینطور موند؟؟

عزیزم می‌دونم این تایپیک برا خیلی وقت پیشه من الان مشکلم همینه خیلی نگرانم و از استرس و نگرانی خوابم ...

سلام عزیز دلم 

بله این تاپیک خیلی وقت پیشه 

نی نی تون چند وقتشه ؟ 

آره اصلا مشکلی نبود و وزن گیریش هم خوی بود واقعا 

الان پسرم شش ساله است و کلاس اوله 

هزار ماشالله نسبت به هم سن و ساله‌اش واقعا خوبه 

نگران نباشید 

سلام عزیز دلم بله این تاپیک خیلی وقت پیشه نی نی تون چند وقتشه ؟ آره اصلا مشکلی نبود و وزن گیریش هم خ ...

چهار ماهشه گلم نارس ب دنیا اومد 

مریضم شد و ضعیف الان دو سه هفته اس درگیرشیم

از وقتی مریض شد ب کل شیر شب قطع شد براش یعنی ساعت ۱ شب شیر میخوره می‌ره تا ۸ ساعت بعد 

من خیلی نگرانم دکترم زیاد بردم میگن هروقت گریه کرد بده 

شما اون سال دکتر نبردی؟؟ چیزی نگفتن بهتون؟؟ 

ماشاالله خدا حفظش کنه عزیزم

چهار ماهشه گلم نارس ب دنیا اومد مریضم شد و ضعیف الان دو سه هفته اس درگیرشیماز وقتی مریض شد ب کل شیر ...

آخی عزیزکم 

نه دیگه من دکتر نبردم 

نگران نباش 

سعی کن خودت شب شیرش بدی 

شیر بدی نصف شب می خوره ؟ 

ن گلم دهنشو می‌بنده صبحا دعا کن زودتر این دوران بگذره بخدا افسردگی گرفتم

ببین عزیزم 

یک چیزی میگم به حرفم گوش بده 

من یک دکتری رفته بودم خانم دکتر حاذق بود گفت قدیمی ها می گفتند شیر باید خوشبو و خوشمزه باشه گفتم چطور خوشمزه اش کنم ؟ گفت چیزهایی مثل خیار. شادونه، آبگوشت بخور ..

از من یک نصیحت گوش کن برو از عطاری پنجاه هزار تومن کنجد سیاه بخر روزی یک قاشق غذاخوری خوب بجو ..

شیرت رو به شدت مقوی می کنه خوش عطر می کنه از همه مهم‌تر اجازه نمیده کلسیم از استخوان هات برداشته بشه 

خدا خیر بده زنی رو که تو نی نی سایت کنجد سیاه رو به من گفت 

ببین عزیزم یک چیزی میگم به حرفم گوش بده من یک دکتری رفته بودم خانم دکتر حاذق بود گفت قدیمی ها می گفت ...

من از کمبود اعتماد ب نفس شیر خودمو خیلی کم ب بچم میدم شیر خشکیه ولی با این پیام شما واقعا تصمیم گرفتم اینکارو کنم و بدم خدا خیرت بده عزیزم انشاالله تن خودت و عریزانت سلامت