2777
2789
عنوان

جا به جایی پرم در کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 47 پست
اره استرس اینو هم دارم چون مدرسشون سختگیره و ممکنه عوض نکنن ولی من خیلی دعا کردم اون چه خیره براش پی ...

عوض کنی شایدبدترضربه بخوره 

به نظرم همون بامعلمشون درارتباط باش 

من میخوام این کارکنم 

توخونه هم بامشاورصحبت کن راهکاربده چکارکنی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

ببین پارسال تو مهد پسر منم این اتفاق افتاد یه پسری بود که خیلی اذیتش میکرد و باعث شده بود پسر من که خیلی علاقه داشت به مهد و صبح ها خودش زود بلند میشد بره گریه کنه و نخواد بره. من دیگه نبردمش اون مهد.به نظرم کلاسشو عوض کنه چون این جور بچه ها روان بچه هامونو بهم میزنن.من جای  شما بودم بهش نمیگفتم که من رفتم و حرف زدم کلاستو عوض کردن مثلا میگفتم امار کلاس زیاد بوده و منتقلت کردن تا سر هر موضوعی نخواد کلاسش عوض شه

شروع رژیم .۱۶ آبان  .  وزن در ۱۶ آذر ۶۶ کیلو . من می توانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست دارم مشکلشو خودش حل کنهاما پسرم تو داره اصلا حرفی نمیزنه این دفه هم شانسی از دهنش دراومد.و این ...

پسرمن هم توداره 

بین من تابستون پسرم پارک میبردم بالباسهای معمولی میبردم گفتم راحت بازی کنه من هی نگم مواظب لباست باش خاکی شدپاره شد و...

این اقاپسراومده توجمع به معلمش میگه خانوم علی تابستون می اومدپارک بالباسهای خاکی و.. میومد معلمشون هم گفته بودازپسرهای که فضول هستن وچقولی میکنن اصلا خوشم نمیاد 

پسرم توخونه اومداین بهم گفت گفتم ناراحت شدی علی گفت اره مامان 

گفتم عوضش شمالباسهاتون برای مهمانی و.. مرتب مونده 

اخهخوداون پسره وسواسی داره خیلی حساس 

دوست دارم مشکلشو خودش حل کنهاما پسرم تو داره اصلا حرفی نمیزنه این دفه هم شانسی از دهنش دراومد.و این ...

یاتوحیاط مدرسه اومد روی پسرمن جلوی چشم من اب ریخت این همه دوستهاش بودن اومددقیقارو پسرمن ریخت 

شانس اونجابودم 

گفتم حق نداری دیگه روکسی اب بریزی روخودت اب بریز رفت یک لیوان پرکرد ریخت روخودش خخخ

پسر منم نتونست چیزی بگه اما قشنگ فهمیدم بهش برخورد چون خیلی خودش کم نمیبین پسرم 

ببین ماخودمونم گاهی دوست نداریم با یسری ادم ها رو ارتباط داشته باشیم و رابطمون رو کم میکنیم.این مشکلی نیست که پسرتون بخواد حلش کنه اون پسرخب اعتمادبه نفسش رو خیلی بردن بالا واذیت کارم هست

یاتوحیاط مدرسه اومد روی پسرمن جلوی چشم من اب ریخت این همه دوستهاش بودن اومددقیقارو پسرمن ریخت  ...

امان از دست این بچه ها ...بزرگ شن میخوان چیکار کنن. بچه های ما هم که مظلوم

امان از دست این بچه ها ...بزرگ شن میخوان چیکار کنن. بچه های ما هم که مظلوم

ببین این اقا پسر بله خیلی بهامیدن بهش توخونه وفامیل و.. 

من توپارک میخواستم ازیک کارپسرم تعریف کنم پیش مادرها وبچهامیگفتم تاتشویش بشه پسرم

اصلاتوجمع مادرها وبچها دعوانکردم پسرم درگوشش تذکرمیدادم 

اما ایشون مادرشون خیلی باحوصله مهربون هستن اما بد تهدید میکرد ودعوا ومیگم شاید ازاین کارمن حس بدی پیداکرده 

چون پسربسیارباهوش وزرنگی هست پازلهاروقشنگ میچینه کنارهم حرفهارو دقیقا جمع بندی میکنه وتحلیل میکنه توذهنش 

ممنون مامانای عزیزم ممنون که وقت گذاشتین و خوندین .اخه پارسال دوست صمیمیش بود اما متاسفانه اون پسر ب ...

ب معلمش بگو خودش میدونه چیکار کنه نیمکتشو عوض کنه کافیه ممکنه  بره کلاس دیگ ی مشکل دیگه پیش بیاد پس ب جای حل مسئله صورت مسئلرو پاک نکنید و از الان ب فکر کلاس عوض کردن نباشید و ب بچه خودتون یاد بدید ک خودش مهمه ن دوستش و اصلا مهم نیست ک دوستش تاییدش کنه یا ن ومنتظر تایید دیگران نباشه 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
ب معلمش بگو خودش میدونه چیکار کنه نیمکتشو عوض کنه کافیه ممکنه  بره کلاس دیگ ی مشکل دیگه پیش بیا ...

حرفتون درست 

اتفاقا تویکمیزهم نیستن پسرمن 

اما اینکه توجمع ضایع میکنه پسرمن خیلی حس بدی به پسر من داده 

اره استرس اینو هم دارم چون مدرسشون سختگیره و ممکنه عوض نکنن ولی من خیلی دعا کردم اون چه خیره براش پی ...

پسر شما مشکا نداره مشکل اون بچست و بهتره معلم و حتی مادرشبدونن 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم