2777
2789
عنوان

سزارین دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 24 پست
همه وجودمه 😍😍😍😍😍😍😍

خدا حفظش کنه برات عزیزم خدایی مادر بودن خیلی سخته من همش دعا میکنم خدایا اینا هیچیشون نشه اگه دردیم میدی به خودم بده هرچند که خدا مهربونتر از این حرفاس

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
خدا حفظش کنه برات عزیزم خدایی مادر بودن خیلی سخته من همش دعا میکنم خدایا اینا هیچیشون نشه اگه دردیم ...

اره واقعا به خدا من که همه چیزم شده نیکان 

اونروز بودی عکسشو گذاشتم🤔🤔

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا به خدا من که همه چیزم شده نیکان  اونروز بودی عکسشو گذاشتم🤔🤔

اگه جدید گذاشتی نه چرا به من خبر ندادی

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اگه جدید گذاشتی نه چرا به من خبر ندادی

خودت ازم خواستی فک کنم من فقط عکس نوزادیشو گذاشتم دیگه نزاشته بودم تو ازم خواستی گذاشتم سریع و برداشتم🤔🤔🤔

خودت ازم خواستی فک کنم من فقط عکس نوزادیشو گذاشتم دیگه نزاشته بودم تو ازم خواستی گذاشتم سریع و برداش ...

من فقط وقتی باربی ازت خواست دیدمش خیلی جیگره مخصوصا چشماش ماشالله بچم چش نخوره، خودتون چشاتون رنگیه

من فقط وقتی باربی ازت خواست دیدمش خیلی جیگره مخصوصا چشماش ماشالله بچم چش نخوره، خودتون چشاتون رنگیه

اااا باربی بود😐

من چرا فک کردم شما بودی🤣🤣🤣

نه هم من هم شوهرم کاملاااا مشکییم😐😐😐

اااا باربی بود😐 من چرا فک کردم شما بودی🤣🤣🤣 نه هم من هم شوهرم کاملاااا مشکییم😐😐😐

چه جالب حالا من چشمای شوهرم رنگیه جفت بچه هام به من رفتن مشکی شدن میگم یکم تلاش میکردی لااقل رنگ چشاتو میدادی به اینا😆

دومی چرا اورژانسی؟

گفت فشار رحمت بالاست

تو سونوگرافی هم گفت مایع دور جنین کم شده در صورتیکه اصلا کیسه آب پاره نشده بود 

قرار بود هفته بعدش عمل شم که یه هفته زودتر شد

من شیعم،حیدر آقامه