2777
2789

سلام خانوما پدرم عمل فتق داشت بدون رضایت پدرم و ما حین عمل ،یه عمل دیگه برا بیضه هاشم کردن کردن که نیاز نداشت عمل بشه 

الان هم پدرم خونریزی بیضه داره و حالش خوب نمیشه ، دکتر جراحم نتونسیم ببینیم ، چیکار کنیم؟ پیش کی بریم جوابگو ما باشه ترو خدا راهنمایی کنین😭😭😭

با آن همه دلداده ، دلش بسته‌ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تازه عمل کردن این حالتها طبیعیه  شاید نیاز بوده  اگه بیمارستان هستید باید برید پیش ...

خب نیاز نبوده عزیزم ، دکتر دیگه اومده گفته اون عمل برا بچه دار شدنه و برا پدرم که سنش زیاده لازم نبوده ، الانم پدرم چند روزه مونده اونجا بیضه هاش خونریزی کرده

خب نیاز نبوده عزیزم ، دکتر دیگه اومده گفته اون عمل برا بچه دار شدنه و برا پدرم که سنش زیاده لازم نبو ...

ببین باید از جراحش توضیح بخواهید 

چون حق ندارن بی دلیل این کار را بکنند 

ولی اگه جراح و پیدا نمیکنید برید پیش رئیس بیمارستان تا جراح بیاد توضیح بده 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
ببین باید از جراحش توضیح بخواهید  چون حق ندارن بی دلیل این کار را بکنند  ولی اگه جراح و ...

من نمیفهمم چرا اینکارو کردن آخه ؟ 

حتما اینکارو میخواسیم بکنیم گفتم از شمام راهنمایی بخوام دقیق تر کارمونو بکنیم 

گفتن تا سه ماه خوب نمیشه اون حالتش 😔😔😔😔

عزیزم شکایتتونو به رئیس بیمارستان و به دانشگاه علوم پزشکی شهرتون ببرید پیگیری میکنن

راستش برای شکایت نمیخوایم که ، اگه خوب بشه والا ما راضیی به این چیزا نیستیم ، مامانم از صب صداش میلرزه 😢

دکتر دیگه گفته اون عمل لازم نبوده ، برای بچه دار شدنه اون عمل

باید برید پیش ریسس بخش جراحی و ریسس بیمارستان.مطمنا پزشگ مطب هم داره برید یقش رو بگیرین.اما دکتری که عمل کنه خودشم میاد بخش ویزیت میکنه ایشون نیومدن؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
2810