2777
2789
عنوان

دنبال اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 7493 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اترینا
هلیا
انیتا
هانا هلنا
[smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
مشتی ز خاک برمیدارم...
شاید این همان نیمه گمشده من باشد که خدا یادش رفته خلقش کند! [smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
بیشتر ببینید
باسلام
حتما سری به وبلاگ من بزنید
خرید بالای 50 هزار تومان ارسال رایگان
قیمت های مناسب زیر قیمت بازار
www.ninilebas.blogfa.com
28 بهمن ماه92/زندگی شیرین ما/با اومدن دونه ی بهشتیمون ×ریحانه ی مامان×رنگ و بوی بهار گرفت...خدایا برای رحمتت ممنونم
باسلام
حتما سری به وبلاگ من بزنید
خرید بالای 50 هزار تومان ارسال رایگان
قیمت های مناسب زیر قیمت بازار
www.ninilebas.blogfa.com
28 بهمن ماه92/زندگی شیرین ما/با اومدن دونه ی بهشتیمون ×ریحانه ی مامان×رنگ و بوی بهار گرفت...خدایا برای رحمتت ممنونم
منم برای دختر اسم سورمه رو خیلی دوست دارم. ایرانی و اصیله. زیادم نیست
آره مشاورها میگن اسم هر چی ساده تر باشه باعث میشه روابط اجتماعی بچه بیشتر و گسترده تر بشه.
اسم دختر دیگه

ارغوان
اقاقیا
روژان(به معنی روزان و روز و روشنایی اصیل ایرانی و خیلی قشنگه)
عقیق
ساغر
کاملیا
مهفام
نوا
بعضی از اسما واقعا زیباست .ممنون از لطف همگی
یه اسمی میخوام که به دلم بشینه
مثلا اسم دخترعمم رژانه واقعا خوشم میاد از اسمش
ناگفته نماند اوایل شوشو میگفت فقط اسم مذهبی حالا دیگه خودش هانا.کیانا.بهاره.یاسمن.غزل و ملیکارو بین چندتا اسم انتخاب کرده علی الحساب.بازم منتظرپیشنهاداتون هستم.دخملمم الان با لگداش تشکرمیکنه ازهمه