2777
2789
عنوان

مشکل راه رفتن پسرم

1613 بازدید | 16 پست
سلام مامانا متاسفانه من ایران نیستم واینجا هم دکترا یکى از یکى دیگه بى سوادتر تا انشا... بتونم تا چند ماه دیگه بیام ایران و پسرمو ببرم دکتر خواهش میکنم اگه اطلاعاتى دارید کمکم کنید پسر من از نه ماهگى تونست با گرفتن وسائل خونه وایسه و کم کم قدم برداره اما خیلى میترسید و ١٦ ماهگى راه افتاد من همش فکر میکردم بزرگتر بشه خوب میشه اما نشد پسرم به اندازه یه بچه ٣ ساله تو راه رفتن تسلط نداره و خیلى موقع راه رفتن سکندرى میخوره و میفته از پله و جدول نمیتونه سریع بالا و پایین بره خیلى این پا و اون پا میکنه اخرشم نتونه میشینه
این روزها ، به جای " شرافت " ، از آدم ها " شر " و " آفت " می بینی ...!
وقتی کسی اندازه ات نیست ، دست به اندازه ی خودت نزن !
میشینه و میره وقتى که نوزاد بود ما نمیدونستیم و خیلى خیلى تکون تکونش میدادیم تو تخت تا بخوابه میگن سیستماى عصبى توى گوش اگه تکون بخوره باعث به هم خوردن تعادل میشه میخواستم بدونم کسى تجربه اى داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کانادا مزخرفترین و به دردنخورترین سیستم پزشکى رو داره خبر مرگم دکترشم ایرانى انتخاب کردم ولى نه ایرانى نه غیر ایرانیش هیچى نمیدونن منم که یه چیزى بگم مسخرم میکنن یه دفعه خیلى نگران بودم چون پسرم نسبت به غذایى که میخوره خیلى ریزه میزست به دکترش گفتم انگل نداشته باشه تا دو ساعت داشت بهم میخندید خیلى بهم برخورد
سى سى جون نه نداشته یعنى من ندیدم انجام بده
خوب اگه به دکترش بگی سی تی اسکن و MRI براش بنویسه دکتر قبول نمی کنه؟
هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
مرکز تعادل مال مخچه و یه جوراییم گوش هست فکنم نهایتش برای تشخیص اگر خدایی نکرده مشکلی باشه یک ام ار ای و نوار مغز انجام میدن... خیالت راحت میشه
غم و اندوه هایت را به برگ های درختان آویزان کن.... چند روز دیگر میریزند!
عزیزم پاشو رو به داخل نمیذاره؟؟؟؟؟ تو دستگاه نبوده؟
 ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
2810