2777
2789
من دارم هفته ای دوروز به آیلین شربت زینک پلاس میدم. گاهی وقتا هم قطره آهن بهش میدم. گاهی هم مولتی ویتامین

بهش میدم.منظورم از گاهی وقتا هفته ای سه یا چهار باره.

آیلین میوه و آبمیوه نمیخوره . من چکااااااار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر میکنه میوه داروئه .
Lilypie Third Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود به دوستای گلممممممممممم
مردم تا اومد تو تاپی مردادیا .نمیدونم چرا نمیشه .نه دیروز نه امروز .در صورتی که تو قسمتهای دیگه نینیسایت میشه برم هااااااااا.

خب خوبین خوشین ؟دلم تنگیده بود براتون . امیدوارم همه تندرست و شاد باشن .

منم با تاپیک جدید موافقم .
برم بخونم ببینم چی نوشتین
زینب جون خیلی‌ سخته

دیروز یه لحظه از یوسف غافل شدم با ماشین کوبید تو گیجگاه یوسف

پیشونی بچّم کبود شده و زخم هم شده
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلااااام
آخییییی چه عجب امروز نی نی سایت قر نریخت

مرسی از همتون بابت همدردیاتون

مرسی از سارا جون بابت خوش آمدگوییت... کاش میشد اهوازم میومدم. میدونستی بچه اهوازم؟؟

مرسی از مونا به خاطر این همه کلاااااااس، عقیق پیش کسوتی رو حال کردی؟؟؟

منم با تاپیک جدید موافقم ولی به قول زینب و شیده از بعد از عید که به همه اطلاع رسانی بشه
نوشین بهتری؟؟ بخدا هر روز تو فکرت بودم هی هم میخواستم پست بزارم که کجایی ولی اینقده این چند روزه نی نی سایت حرص درآورد که آدم یادش میرفت چی میخواد بنویسه... حالا بهتری؟

بقیه دوستام چطورن؟؟ هستی، بهارک، شیده، سمانه، الی، زینب، عقیق،الینا، مژی... کسی از قلم نیافتاد؟؟
شیده جون همین الان از داروخانه اومدم متاسفانه اون چیزی که میخواستی اینجا هم نیست، بیچاره زنه هم خیلی همه داروها رو بالا پایین کرد، یکی زینک نداشت یکی امگا 3 نداشت یکی مال بچه های بالای 3 سال بود... نهایتا 2 تا دارو پیدا کرد که بتونه همزمان استفاده کنه یکیش که امگا 3 و ویتامین E داره اسمش Eskimo-3 Kids که یه شیشه اش حدود 20 روز طول میکشه و کافیشه و احتیاجی نیست بلافاصله بعدیشو شروع کنه میتونی چند ماه صبر کنی بعد شیشه دومو بدی سالی 3-4 بار کافیه دومیش که زینکه اسپریه اسمش هم biogam Zinc اونم بیشتر از 20 روز طول میکشه فقط این یکی رو نداشت باید سفارش بدم که یه نصف روز طول میکشه تا بیاره تا 5شنبه هم خبرشو بم بدی میرسم برات بگیرم. بعد پرسید چرا multivitamin mineral معمولی استفاده نمیکنه که یادم نبود سام میخوره یا نه. بم بگو دیگه چیکار کنم
2810