2777
2789
آه ه ه ه ه بذارید یه کم خوش اخلاق شم! مرسی از تبریکاتتون جیگرااااااا. زهره جون دختر شما هم خیلی نانازه. خدا حفظش کنه. در مورد تاریکی باید بگم اتاق حسین با اتاق خواب ما مثل L قرار گرفته که پنجره هاشون روبروی هم قرار میگیرند (زاویه داخلی رو در نظر بگیرید!) وقتی اونجا رو روشن میکنیم نورش میافته تو این اتاق و از اونجایی که من این عملیات محیرالعقول رو ساعت سه نصف شب داشتم انجام میدادم مجبور شدم یه لامپ کم مصرف روشن کنم!!! (آیکون مادام مارپل)

شیده جون حاجی ما یه لباس درست نگه نمیداره. آخه اصلا اهل پیشبند بستن نیست واسه همین من مجبورم تند تند لباساشو بشورم اونم با لکه بر که باعث میشه از قیافه بیافته. مصرف بالاست خواهر!! وگرنه من آدم اسراف کاری نیستم. ماشالله پاهاشم تند تند رشد میکنه تا حالا چهار جفت کفش دادم رفته! حالا من چیکاره بیدم؟؟؟؟؟
هستی جون من هفته ای یکی دوبار اتاقش رو مرتب میکنم. معمولا منظمه یعنی هر چی رو برمیداره بهش میگم دوباره میذاره سر جاش. ولی اشکالش اینه که هر روز چند تا تیکه با خودش میاره پایین بعد از دو سه روز باید یه سبد اسباب بازی و کتاب جمع کنم ببرم بالا.

راستی بچه های شما هم میپرند یا نه؟؟؟ حاجی ما دو تا پله رو میپره پایین!!! میره رو میز تلویزیون بپر بپر میکنه و بعد از اون بالا جفت پا میپره پایین. از رو مبلها جفت پا میپره. میره رو لبه پشتی مبل میایسته و بعد میپره رو تشکش! شنیدم پرش چشم رو ضعیف میکنه. شما چیزی میدونید؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلی جون سرماخورده. مدل سرماخوردگیش هم مثل حاجی ماست هر دوشون خروسکی میشند. بخور سرد رو مخصوصا شبها حتما داخل اتاق بذار ولی نه خیلی نزدیک. شربت سرماخوردگی رو هم قطع نکن. اینبار که حسین اینطوری شد من بهش چند روز هم آنتی بیوتیک دادم شکر خدا کاملا خوب شد. (البته با اجازه نوشین جون)
لباسهای جدیدمون از امریکا رسید اوشکوش.کارترز. زارا. نکست . رد تگ .شو شو شو

شو حضوری برای فروش لباسها امروز چهارشنبه و فردا 5 شنبه شهرک غرب بلوار دریا

80 درصد لباسها تو مزون هستش

ادرس اجودانیه - خ 12 شرقی - پلاک 4

تو مزون میتونید بهمراه باباهای عزیز برای خرید تشریف بیارید

همه روزه

ما تا 9 شب هستیم اما قبل از تشریف فرمایی با ما تماس بگیرید

09390386090

09381554314

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=186034&PageNumber=2&msg=ok

مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام دوست جونا . خوبین؟

عرض شود که مهرنگار جون خواهر اینقدر حرص نخور ، انشالله که هر چه زودتر یه خونه خوب می خرید و از دست مادر شوهرت راحت میشین. دوما خودت رو ناراحت نکن قدیمی ها بیشتر اینجوری هستن خیلی به بچه بکن نکن میگن.
Lilypie Fourth Birthday tickers
سلام چرا اینقدر خلوت شده؟؟؟کجایید؟
عقیق جون ماشالله به حسین جون که زود رشد میکنه
من کلا همش لباسهای گله گشاد تنه بچه هام میکنم...نه حالا به خاطر اقتصاد...از این خارجیها یاد گرفتم..که بچه توش راحت باشه
الان سام بعضی لباسهاش رو از 8-9 ماهگی داره میپوشه البته کلی هم لباس کهنه های بردیا بهش ارث رسیده...یک چمدون لباس کهنه هم دارم برای 3-4 سالگیش :) به قول خودت آیکون الیور توییست:)
عقیق جون ایلین تا حالا از جایی نپریده حتی وقتی که میره رو اپن و بهش میگم بپر بغلم نمی پره .

شاید این خاصیت پسر ها باشه .

راستی شماها آهنگ ورزش یک که میگم دستا بالا رو برا ی بچه ها می ذارین ، آیلین کلی با این آهنگ حال میکنه چون من و باباش هم همراه آهنگ کارهایی رو که میگه انجام میدیم آیلین هم یاد گرفته همون کارهارو انجام میده و ذوق می کنه. امتحان کنین بهتون خوش میگذره.
مهر نگار جون مهرنگار جون
حرص نخور عزیزم ارزش نداره
مثل چند سال اول ازدواج منی ...منم خیلی از دست خانواده شو شو حرص میخوردم ..الان خیلی بی خیال شدم..
راستی این خواهر شوهرت مجرده؟؟؟ شاید برای همین بهت حسودی میکنه!!!
ولی با همه اینها درسته یکجا زندگی کردن با خانواده شوهر سخته ولی باز اینها هم خونه پسرت هستن ...دوستش دارن...مطمئن باش پسرت وقتی بزرگتر شد خیلی از وجودشون لذت میبره....پدر بزرگ و مادر بزرگ هم نقششون تو تربیت تاثیر زیادی نداره...بچه بیشتر از والدینش الگو میگیره!!!
تو این دور و زمونه وجود فامیل نزدیک در کنار آدم یک غنیمته..من چون خیلی تنهام اینو درک میکنم
اون حرفهای مادر شوهرت شوخی بوده فکر کنم....مادر شوهر منم بعضی وقتها به شوخی میگه خوب نیا بقلم....برو...دیگه دوست ندارم...و از این حرفها...........
بالاخره پسرت بزرگ تر شد یک روز دلت خواست تنهایی بری خرید یا با شو شو با هم برید سینما ...یک نفر رو داری بچت رو پیششون بذاری:)

سلام شیده جون خوبی؟ گل پسرهات خوبن ؟

شیده جون چه کار خوبی می کنی در مورد لباس خریدن ،‌من نمیدونم چرا هرچی لباس مهمونی برا آیلین میخرم کوچیکشو می خرم بیشتر از یکی دوبار نمیشه تنش کرد. ایندفعه هم که برا عیدش خرید کردم باز هم کوچیکه ، چون از تهران خریدم دیگه نمیتونم ببرم عوضش کنم
در مورد پریدن هم عقیق جون سام یک استاد بزرگ داره ...که اینقدر این چیزها رو خوب بهش آموزش میده!!!!
سام الان از دسته مبل تخت هر بلند ی گیر میاره میگه یک دو سه و خودش میپره....
من فکر نمیکنم پریدن از ارتفاعه معمولی اشکالی داشته باشه...اتفاقا از جمله مهارهاتهای حرکتی درشته...
فقط سام بعضی مواقع بردیا مجبورش میکنه از ارتفاعه زیاد بپره...اون با زانو میخوره زمین ...یک کم این جوری خطرناکه....
مرسی هستی جون
آره دیگه هستی جون روش من روش تنبلهاست :)
هر چی راه می خوای تو بزرگ کردن بچه ها با کلک و بی دردسر من بلدم :)
آیلین جون خوبه؟؟ قربونش بره خاله با اون لباس مهمونیهاش....تنبلی نکن برو عوضش کن
البته من تو لباس دخترونه تخصص ندارم شاید دخترونه ها حتما باید تنگ باشه؟؟ من نمیدونم
به‌‌ به‌‌ خونمون آروم و ساکت منم خیلی‌ خوشحال و خندان

همه چی‌ آرومه ...........................

باقیش رو خودتون بلدید دیگه

من بلد نیستم
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
خوب بگم خدمات دوستان بعد از ظهر می‌خوام خواهر زادم رو ببرم واسه کلاس موسیقی ثبت نم کنم حالا بگید چی‌ خوبه

البته تو مهدشون هم یاد میدان ولی‌ من می‌خوام یه کلاس خوب دیگه هم بره

حالا چی‌ خوبه بنظرتون چی‌ خوبه واسه یه بچه 5 ساله
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام به همگی...خوبید؟ لباسهای حسین جونم مبارکش باشه....
زهره جون دخترت خیلی ملوسه......
مهرنگار جون عزیزم خدا بهت صبر بده....خیلی سخته ببینی کسی با بچه ات بد حرف میزنه............امیدوارم خیلی زود مستقل شید
شیده، هستی، لیلی، مونا و .... همه خوبید؟