2777
2789
بلادور باشه نوشین جون. میبینم که خودت خودتو چشم زدی تلافی همه داروهایی که تو عمرت نخورده بودی رو درآوردی؟؟؟ البته راست میگی پریود طولانی مدت آدمو خیلی ضعیف میکنه مخصوصا شما که شیر هم میدی. حتما خودتو تقویت کن خانوم دانشجو. وگرنه موهات همه میریزه هااااااااااا (آیکون خدای نکرده) اگه فهمیدید این آیکون چه شکلی میشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهارک جون؟؟؟؟؟؟؟ بیا من از طرف همه دوستان قول میدم کمتر سوال کنیم! بابا خوب بنده خدا حق داره دیگه! سرش شلوغه اینجا هم شما واسش مطب درست کردید!! بیا عزیزم بیا یه کم درد دل کن حالت جا بیاد. (آیکون مادر اقدس خانوم!)
سروشه واسط یه گوله انرژی تپل فرستادم انشالله همین الان حالت خوب شه. خداییش یکی میگرن یکی درد دندون خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه. تازه من میخواستم ازت خواهش کنم اگه دوا دارویی چیزی واسه میگرن میفروشن اونجا واسم بیاری!! (آیکون آب زرشک) ولی از من دردمند بشنو وقتی احساس کردی درد داره میاد سراغت قبل از اینکه شدید بشه یه شیاف دیکلوفناک استفاده کن. یعنی آبه رو آتیش.

راستی حلقه نون و سبزی یادمه هااااااااااا کجا بیارم برات؟؟
عقیق جونم چه لباسهای خوشکلی خریدی برای حسین جون مبارکه یاد خونه ثمر افتادم مخصوصا کمد فیروزه خانوم(البته کفشاشو که دیدم)آیکون مادر پول دار و پسر خوش تیپ!!!!!!!!(اگه دوست داری آیکونش رو با سلیقه خودت عوض کن)
سلام عقیق جونم ماشالا وجودت گوله انرژی فثبته آره خواهر این پریود رمق منو کشید همزمان اینجوری دچار عفونت سینوسی شدم دیگه قاطی شد بهم مجبور شدم از آنتی بیوتیک استفاده کنم که مریضیم کهنه نشه که واویلاست چندروزم درگیر انتخاب واحد و ثبت نام دانشگاه بودم که وقت نشد درست و درمون بخودم برسم ولی این یکی دوروزه جبران کردم مدام برای خودم آب پرتقال طبیعی میگیرم و شیرعسل میخورم و آبگوشت مرغ (یه مدل اختراعی از خودم در کردم ) و سوپ درست میکنم
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
الی جون خوبی؟ دیانای خوشمل خویه؟ این تیکه کمد فیروزه خانوم رو خوب اومدی ماشالا عقیق جون کمدش دست کمی نداشت :) سلیقه شم که بزنم به تخته حرف نداره
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
نوشین جون منم 23 بهمن عقد دعوت بودم همون روز که دیانا رو اون دختره گاز گرفت که هنوزم جاش مونده!!!هر دومون هم سرما خوردیم تا حالا
طفلک دیانا که تا حالا واکسنش رو هم نتونستم بزنم دیشب 39 درجه تب داشت تا صبح پاشویه و آب بازی و دارو و..... الان هم که اداره....
سلام
همگی خوبید؟
نوشین جون الی جون خوبین؟
گفتم بعد یه هفته حتما" کلی پست الان باید بخونم ولی خدا رو شکر زیاد نبود
این چند روز خیلی سرم شلوغ بود نمیتونستم بیام
دلم واسه همتون تنگیده بود

الی جون دیانا هنوز خوب نشده که واکسنش رو بزنی؟
ایشالا که زودتر خوب شه
نوشین جون شما هم دعا میکنم که کسالت بر طرف شه

سروشه جون خیلی ناراحت شدم مریضی با بچه کوچیک خیلی سخته
راستی یه جا خوندم که گفتی موقع غذا خوردن پیشش نبودی مگه وروجکت تنهایی میتونه غذاشو بخورم
من که موقع غذا دادن بشقاب و قاشق به دست دنبال آنیسا میدوم

عقیق جون لباسای حسین جونم هم مبارکه به سلامتی بپوشه
دیگه ذهنم یاری نمیکنه
آها زهره جون ملوسکت خیلی نازه

راستی میخواستم یه عکس بذارم واسه عقیق جون که کار پیش اومد الان میذارم
http://www.nadapenny.com/viewer.php?id=t2012054nadap022457143200231.jpg