2777
2789
سلام دوستان.........از صبح تا حالا پستها رو می خوندم اما نمی تونستم پست بذارم;(

مهرنگار جون خدا بهت صبر بده عزیزم اما من هم با لیلی جون موافقم....

لیلی جون خوبی؟ دنیز بهتر شد؟

مرسده و نوشین جون من هم حاضرم شما رو شاد کنم و کمی ازش ببخشم بهتون...کاش میشد ;)

هستی و مونا جون خوبید؟
سلام به همگی صبح به خیر
سروشه جون راست میگی همه شیرده که میشن مشکل بزرگ شدن می می دارن ما خوش خوشانمونه :)) حالا خدا کنه برگرده به 75 برسه به نظر من 75 سایز خوبیه
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بهارک جون کمی بهتره ولی هنوز سرفه می کنه و ابریزش داره ولی خدا را شکر تب نداره

منم طی فعالیت دیشب که 2 کیلومتر به دعشق پنگول و هومن دویدم سرما خوردم بدجور تمام بدنم درد می کنه صدام هم گوگوشی شده شدییییید

جالبیش اینجاست که من بیشتر از دنیز از دیدن هومن هیجان زده شده بودم هومن هم فهمید چشم آفامون روشن
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
لیلی جون باید مواظب میبودی ویروس هم که تو بدنت بود این روزا اکثرا هرکی رو میبینی مریضه منم موقع ثبت نامم اصلا دقت نکردم افتادم این شکلی مریض شدم مصرانه هم مقاومت کردم آنتی بیوتیک نخوردم هنوز کامل خوب نشدم کلی بهترم ولی خوب ِ خوب نشدم
خوشم میاد نوشین ازت خوب پشتکاری داری من ولم کنند تند میرم یه امپول پنیسیلین میزنم خلاص اصلا حوصله ندارم خیلی با مریضی دست وپنجه نرم کنم البته فقط در مورد خودم
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
همچین ادمای مالی نیستند بهارک جون فقط چون دنیز خیلی دوستشون داشت من از اینکه دنیز تونسته از نزدیک ببینتشون و فکر می کردم خیلی هیجان زده میشه من هیجان داشتم تا در یه زمان کوتاه تمام اونا رو ببینه بیشتر هیجانم به خاطر دنیز بود ولی بچم خیلی بی تفاوت بود همچین به نظرش جالب نبودند فقط از خاله نرگس خیلی خوشش اومده بود و اونم وقتی اومده بودیم خونه تازه فهمیدم چون چپ و راست میرفت میومد میگفت خوب بود می پرسیدم کی؟ میگفت خاله نرگس
در همین حد حالا من خودمو کشتم تا این خانم در همین حد خوشحال بشه
کلا بچم خیلی باکلاس تر از منه هههههههه!
مرسی لیلی جون کلا من جز در موارد خاص و حاد آنتی بیوتیک مصرف نمیکنم برای بردیا هم همین سیاست رو دارم به بردیا که تا حالا یه بار آنتی بیوتیک دادم اونم برای ختنه ش چون خاص بود خودمم امسال فقط برای نصب آیودیم سفکسیم خوردم که اونم کلی با دکتره چونه زدم تا خوردم البته امیدوارم این پشتکارم در مورد آیودی هم صدق کنه چون از دست و پنجه نرم کردن باهاش دارم خسته میشم بعد از 12 روز پاک شدم سه روز بعدش که امروز باشه دوباره خونریزی دارم (البته کم )دارم خل میشم :( این یه ماهم صبر میکنم اگر دیدم باز اوضاع اینه شاید برم درش بیارم
سلام دوست جونا ... همگی خوبید ؟

چند تا سوال دارم .. نمی دونم باز توهم زدم یا دارم خول میشم .....

تایماز اصلا به حرف های من توجه نمی کنه ... وقتی میگم دست نزن .. بد تر میشه ..... مثلا من اصلا نمی تونم 1 کیلو سبزی بخرم همه خونه میشه گل و سبزی .... دائما از در و دیوار خوه میره بالا ...

24 ساعت توی کابیت ها رو خالی م کنه زمین .... عاشق جارو برقی هست و هر روز باید بیاد وسط خونه و 1 ساعتی رو جارو کار می کنه و اقا تایماز میکشه اینطرف و اونطرف تاه فرش ها رو بلند می کنه که زیرش هم تمیز بشه ....

تی میکشه برا من ....اب رو میریزهروی میز و دستمان میکشه ....

کلی از این کار ها می کنه .....

نمی دونم بعضی وقتها دیگه داغون میشم از بس خوه رو جمع و جور می کنم .... به زمین و زمان نمک می?اشه .....

وای اگه بخوام از شیطنت هاش بگم تمومی نداره ... حالا سوال من اینه ... همه نی نی ها اینجورین .... تایماز اصلا از هیچ چیز ننمی ترسه ... اصلا مفهوم دعوا و چشم غره و نمی دون م هر چیزی رو نمی دونه .........

بنظر شما من چی کار کنم ..... دیگه خسته شدممممممممممممممممممم
بهارک جون 1 سوال ....

چنر روزه بود تایماز 1 کی از ناخوناش از ریشه سیاه شده بود و داشت کنده میشد ... ن فکر کردم حتما لای دری چیزی مونده و حالا من متوجه نشدم .... اما الان چک میکردم 2-3 تا ناخن دیگش هم اینجوری شده ...... یعنی مشکل چیه..... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شرمنده هااااااااااااا
ممنون لیلی جون حرفت درسته این چند روز خیلی عصبانیم این حرفها رو زدم
بگذریم
رفتم برای آریا یه شلوار پیشبندی کتون گرفتم برای داداش کوچیکم هم یه لباس همونجا هم گفتم چون سایز دقیقشون رو ندارم اگه کوچیک بود عوض میکنی. اونم قبول کرد. آوردم خونه دیدم شلوار آریا خیلی تو تنش بد وایمیسه لباس داداشم هم که هم هیکل خودم شده پوشیدم دیدم کوتاست. رفتم پسش بدم میگه جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود. هرچی بهش میگم خودت گفتی میگه نه حالا این دوتا رو دستم مونده نمی دونم چیکار کنم فقط هزینه الکی کردم. به قول شوهرم سیرن ملت وگرنه برخورد با مشتری اینجوریه؟
نوشین جون شاید یکی دوماه دیگه بهتر بشی من خودم کلا مخالف آیودی هستم نه از نظر اثرش به خاطر مشکلاتش.
سروشه جون سفرت بیخطر و امیدوارم سعادت پیدا کنیم از نزدیک چهره خوشگل خودت و دیانای ناز رو ببینیم
راستی من با تمام لاغریم سایز سینم 75 تو بارداری شده بود 80 الان هم به سایز قبلی برگشته
بهارک هستی مونا و .... حالتون چطوره
راستی کاش عقیق میومد سبز کردن سبزه عید رو آموزش میداد. من خیل دوست دارم خودم سبز ه بذارم.
Lilypie Premature Baby tickers
البته هرکی من و تایماز رو میبینه میگه معلومه تو چرا لاغری .... بسکه این وروجک منو میکشه انطرف و اونطرف ....
تایماز خیلی هیجان داره ... واقعا انرژی اش زیاده ... تا 1 بچ می بینه کلی شیطنت می کنه ....

اون روز بعد از قرن ها تصمیم گرفتیم با تایماز بریم رستوران ... اقا 1 بچه دید مگه بشینه حالا .... هی دور میزدیم رستوران رو وقت ی هم به اجبار نگهش می داشتیم ... دادو جیغ که ولم کنین برم ...... .
الینا جون خوبی تایماز چطوره البته از شیطنتاش نوشتی
عزیزم این یه چیز خیلی خیلی عادیه. حالا اگه تایماز خودش بازی میکنه آریا سر جارو رومیگیره رو زمین میکشه من باید خود جارو رو پشت سرش بلند کنم و هرجا میره ببرم و اصلا هم رو زمین نذارم نمی دونم شاید فکر میکنه اگه بذارم زمین جایی که جارو کرده کثیف میشه. حتما هم باید تو برق بزنم تا صدا بده وگرنه اینقدر تکرار میکنه بق بق که عصبی میشم.......
میخواد رو میز رو دستمال بکشه هرچی رو میزه که معمولا اسباب بازیاشه میریزه پایین و تمیز میکنه و کلا رو میز نباید چیزی باشه.
من خودم اصلا بهش بکن نکن نمی کنم ولی مادرشوهرم که بهش میگه اون هم لج میکنه هی کارشو تکرار میکنه بعد هم نگاش میکنه و میخنده
راستی تایماز مگه حرف میزنه
راستی لیلی جون الان که دنیز حرف میزنه قشنگ متوجه حرفات میشه مثلا بهش بگی شعر بخون میخونه یا تو ماشین عقب بشین و تکون نخور به حرفت گوش میده.
Lilypie Premature Baby tickers
ایشاا... مهرنگار جون منم دوست دارم همتونو ببینیم

عرضم به حضور الینا خانم و مهرنگار خانم که حرف فهمیدن یه طرف گوش کردن یه طرف... بچه های ما همشون الان دیگه هرچی بهشون میگیم میفهمن ولی گوش نمیدن و میخوان کار خودشونو بکنن برای مثال دیانای من عاشق مسواکه مخصوصا از وقتی خمیردندون براش میزنم دیگه بیشتر دوست داره دیشب موقغ خواب باباش داشت تی وی میدید دیانا هم 4چشمی رفته بود تو تلویزیون هرچی صداش میکردم که دیانا بیا میخوایم بریم بخوابیم انگار نه انگار اصلا انگار صدای منو نمیشنید ولی تا بش گفتم دیانا بریم مسواک بزنیم ای کی ثانیه قبل از من تو حموم بود...

منطور اینکه کامل متوجه میشن ولی تو این سن میخوان خودشونو ثابت کنن و هرچی ما بیشتر به نکن اصرار کنیم اونا هم چون میخوان از ما الگوبرداری کنن دو خواسته شون اصرار و پافشاری میکنن و دیدین هم که همشون اول نه رو یاد میگیرن دیانا که 2-3 هفته ست بله رو یاد گرفته اونم من خیلی تلاش کردم بش نه نگم نمیگم میزترمش هرکاری خواست بکنه ولی سعی میکردم جمله ای که میخوام بش بگم نکن رو به حالت مثبت بگم خیییییلی سخت بود ولی جواب داد مثلا وقتی آبشو میریخت تو ظرف غذاش بهش میگفتم مامان دوست داره به جای اینکه آبتو بریزی تو ظرفت یا بخوریش یا بزاریش تو لیوانت یا مثلا در فر رو که میخواست باز کنه بش میگفتم مامان بیشتر خوشحال میشه که به جای فر با ظرفا بازی کنی و ظرفا رو بش نشون میدادم (پلاستیکی البته) راحت نیست همیشه یه جمله مثبت پیدا کنی ولی سغیتون رو بکنین نصفشم مثبت بگین بهتر از هیچیه... البته ببخشید ها میدونم خودتون استادین