2777
2789
اوینا فعلا لباس داره خدارو شکر زیاد پول لباس نمیدم.لباساش مشهده.سه شنبه برمیگردم براتون عکس میذارم................عقیق بی زحمت تو روز عکس بگیر.اینا چیه اخخخخخخخخخخخخخخخه؟؟من که نمیبینم.ای باباااااااااااااا
Lilypie Third Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو عکسها کلیک کنی فکر کنم بزرگ بشه بهتر دیده میشه. البته نمیخواد زحمت بکشی لباس پسرونه که اونقدری مال نیست. همون تو مایه های شلوار کردی و پیژامه و .... یه کم رسمی تر! خداییش وقتی میریم خرید دلم واسه لباس دخترونه ها آب میشه. از بس جینگیل مستون داره و تنوع.
سلام
عقیق جون منم محتاج انرژی مثبتم...برام بفرست
سام دوباره مریض شده..خسته شدم از این مریضیهاش
از چهارشنبه آبریزش و سرفه شروع شد از دیروز هم تب و خس خس سینه....
بهارک جون اون دفعه متخصص ریه نبردمش تنبلی کردم....
به نظر شما چه مشکلی وجود داره که سام این همه سرما میخوره ...هر بار هم که سرما میخوره دستگاه تنفسش رو فقط درگیر میکنه و سرفه و خس خس ریه شروع میشه و اینقدر طول میکشه تا مجبور میشم اسپری بزنم....به نظرت لازمه ببرمش متخصص ریه
خسته شدم به خدا از دست این بچه :( :(
چه راهکاری برای تقویت سیستم ایمنی نی نی ها هست؟؟؟؟
هر کی می دونه بگه!!!!
چی کار کنم ...اینقدر مریض نشه...
.تازه شروع کرده بودم وعده های شیر خوردنش رو کم کرده بودم برای از شیر گرفتن....دوباره مریض شده چسبیده به می می:(
دیگه شده به قول معروف عین سنجاق سینه...اه اه اه...حالم دیگه از شیر دادن به هم می خوره :(
حالا دوباره فردا نباید برم سر کار ببرمش دکتر:(

مامان شیده خرمالو باعث تقویت سیستم دفاعی میشه مقدار زیادی ویتامین c داره

من هر روز آب میوه هایی مثا آب پرتقال و هلو هم بهش میدم
خدا رو شکر از عید امسال مریض نشده تا حالا ولی واسه واکسن خیلی اذیت شدم
سلام دوستان خوبید

من ‌همش میام پستاتون رو می‌خونم ولی‌ فکرم امشقل اسبم خورده اصلا حال و حوصله نوشتن ندارم

والا هر چی‌ خوبی‌ میکنی‌ جوابت رو به بدی میدن

بلیط هم حاضر شد چهار شنبه به مدت یک هفته نیستم خدا رو شکر
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
دیشب یوسف اسبش رو مثل اینکه برده بود رو مبل بعد روش نشست بود نمیدونم چه طور شده بود که افتاده ما همه تو اتاق خواب بودیم

حالا از دیشب ‌همش میگه سرم درد می‌کنه همش سرش رو میگیره
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست