من دلم میخواهدخانهای داشته باشم پر دوست، کنج هر دیوارش دوستهایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛... شرط وارد گشتن،شست و شوی دلهاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، مینویسم ای یار خانهی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
برم عکس بندازم بیام. فکر کنم تا بیام صبح شه!!! اونقدر سخته عکس بندازی بعد دوربین رو وصل کنی کامپیوتر بعد کلی ور بری سایزشون رو کم کنی بعد آپلود کنی بعد ..... (ایکون خپل)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دلم میخواهدخانهای داشته باشم پر دوست، کنج هر دیوارش دوستهایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛... شرط وارد گشتن،شست و شوی دلهاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، مینویسم ای یار خانهی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
خوبی لیلا؟مونا عکساتو نمیتونم ببینم....من رفتم آوینا رو خوابوندم اومدم.خوابش ریخته به هم حسابی.اینبار خونمون شلوغه و مهمون داریم.آوینا هم که خوشششششششششششششششششششششششششحال..اصلا نمیخواد بخوابه..تو خواب هم میگه بریم بازی!!
ey baba che heyf shod ye pesare khoshgel ro az dast dadid che az khod razi hastam man vala alan vaght nemishe dobare up konam sharmande dostan mehraban
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست