2777
2789
عنوان

***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 226075 بازدید | 19026 پست
الان غربالگری هفته دوازدهم میگن جنسیت رو
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
ایشالله اول سالم باشن هرچی خدا بخواد
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برم گلم خوشحال شدم بالاخره همزمان با هم چتیدیم خخخ مواظب خودت باش از صدای قلب نی نی گولو هم فردا برام حرف بزن فعلا بای
خدایا با من آن کن که تو را شایسته است نه آنچه مرا سزاوار است...
برو بخواب خسته شدی خوف
مرسی عشقم شبت خوش دعا کن برام
نام مادر -سن -تحصیلات -محل زندگی -تاریخ آخرین پری -جنسیت نوزاد -نام نوزاد -نام بیمارستان -دکتر -نوع زایمان فرزانه -31-لیسانس کارتوگرافی-تهران -93/1/9 -؟؟؟ -؟؟؟ -چمران -دکتر تقی پور -سزارین سمیرا -33 -کارشناس رادیولوژی وفوق لیسانس حقوق جزا -تهران-92/12/25-؟؟؟-؟؟؟-؟؟؟-دکتر افت دنیوی -سزارین مامان 68- 25-لیسانس روانشناسی-شاهین شهر-92/12/25-؟؟؟-؟؟؟-سعدی-دکتر سلیمانی-سزارین. پرفکت-31-فوق لیسانس روانشناسی-تهران-93/1/10-؟؟؟-؟؟؟- صارم- فرشته کریمی-طبیعی آرزوی من - 27- لیسانس عمران -تهران- 92/12/29 - ؟؟؟ -؟؟؟-؟؟؟-کاشانی زاده - طبیعی
سلام. به همه تبریک میگم. امیدوارم بهترین و خاطره انگیز و شیرین ترین دوران زندگی تون رو تجربه کنید و دل تون با یک فرزند صالح و سالم و زیبا شاد شاد بشه. صدف-28-لیسانس-مشهد-25 اسفند - ؟-؟-رضوی-توانایی-طبیعی آرزو فکر کنم تو رو بشناسم خوبی؟ بهتری؟
خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
نام مادر -سن -تحصیلات -محل زندگی -تاریخ آخرین پری -جنسیت نوزاد -نام نوزاد -نام بیمارستان -دکتر -نوع زایمان فرزانه -31-لیسانس کارتوگرافی-تهران -93/1/9 -؟؟؟ -؟؟؟ -چمران -دکتر تقی پور -سزارین سمیرا -33 -کارشناس رادیولوژی وفوق لیسانس حقوق جزا -تهران-92/12/25-؟؟؟-؟؟؟-؟؟؟-دکتر افت دنیوی -سزارین مامان 68- 25-لیسانس روانشناسی-شاهین شهر-92/12/25-؟؟؟-؟؟؟-سعدی-دکتر سلیمانی-سزارین. پرفکت-31-فوق لیسانس روانشناسی-تهران-93/1/10-؟؟؟-؟؟؟- صارم- فرشته کریمی-طبیعی آرزوی من - 27- لیسانس عمران -تهران- 92/12/29 - ؟؟؟ -؟؟؟-؟؟؟-کاشانی زاده - طبیعی صدف-28-لیسانس-مشهد-92/12/25 - ؟؟؟-؟؟؟-رضوی-توانایی-طبیعی
جالبه ما 3 نفریم که 25 اسفند هستیم! احتمال اینکه ماها آخر آذر بیفتیم زیاده! حالا فعلا خودمون رو مامان دی میدونیم چون دکتر گفته...! تا ببینیم خدا چی میخواد...
خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
2810