2777
2789
عنوان

***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 226075 بازدید | 19026 پست
جگر دارای مقدار بسیار زیادی ویتامین ( آ ) می باشد.خوردن 100 گرم جگر گوسفند یا گوساله دارای 7000تا9000 واحد ویتامین ( آ ) می باشد.در صورتد که نیاز روزانه بدن به ویتامین ( آ ) 800 واحد می باشد.گرچه ثابت نشده است که خوردن جگر موجب نا هنجاریهای جنین می گردد ,ولی تحقیقی انجام گرفته ونشان داده شده است که اگر مادر حامله در دو ماه اول حاملگی خود 10000 واحد ویتامین ( آ ) مصرف کند خطر پیدایش ناهنجاری جنین او دو برابر می شود.بنا براین بهتر است مادر حامله از خوردن جگر در دو ماه اول حاملگی خودداری کند.
از نظر تغذیه مشخص شده است که روغن ماهی برای خانم های آبستن مفید است.از طرفی چون امکان دارد دریاچه یا رودخانه های پرورش ماهی آلوده به جیوه فاضلاب کارخانه ها گرددو در نتیجه مادر آبستن آلوده به جیوه و موجب تخریب سلولهای مغز جنین گردد,بنابراین سازمان غذا و داروی امریکا توصیه کرده است مادر آبستن در هر هفته بیش از 250 گرم ماهی مصرف نکند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فولیک اسید نوعی ویتامین است .تحقیقات نشان داده که این ویتامین برای تشکیل وتکامل نخاع جنین داخل رحم مادر ضرورت دارد.چون نخاع جنین در هفته های اول دوران آبستنی تشکیل می شود ,بنابراین خانم هایی که قصد حامله شدن دارند باید قبل از آبستنی و نیز در هفته های اول تا آخر سه ماهه اول دوران آبستنی خود ,روزانه4/0 میلی گرم فولیک اسید مصرف نمایند.
مقدار متوسط مواد اصلی ضروری در هر 24 ساعت برای خانم آبستن و خانمی که آبستن نیست: خانم آبستن خانمی که آبستن نیست مواد 2600 2300 کالری یا انرژی 78 گرم 58 گرم مواد پروتئینی 5/1 میلی گرم 8/0 میلی گرم کلسیم 15 میلی گرم 12 میلی گرم آهن 6000 واحد 5000 واحد ویتامین آ 3/1 میلی گرم 2/1 میلی گرم ویتامین ب 1 (تیامین) 2 میلی گرم 5/1 میلی گرم ویتامین ب 2 (ریبوفلاوین) 20 میلی گرم 17 میلی گرم ویتامین ب 6 (نیاسین) 100 میلی گرم 70 میلی گرم ویتامین ث 400 واحد ----------- ویتامین د - فرهنگستان ملی علوم کشور امریکا, مواد غذایی که رژیم متعادل و کافی روزانه مادر را در دوران آبستنی تامین می کند , به شرح زیر توصیه کرده است: 1-حداقل نیم لیتر شیر 2-یک وعده غذای گوشتی (سفید یا قرمز) 3-یک عدد تخم مرغ 4-دو وعده میوه که یک وعده آن مرکبات(لیمو,نارنگی,یرتقال,گریپ فروت)باشد. 5-دو دا سه نوبت سبزیجات ,یک نوبت سبزی خام (هویچ, کلم و کاهو)و یک نوبت سبزی سبز یا زرد پخته شده. 6-دو یا سه تکه نان 7-دو قاشق کره(که حاوی 30000 واحد ویتامین (( آ )) در هر کیلو گرم آن باشد. 8-مقدار 400 واحد ویتامین (( د)) شیر برای مادر باردار غذای بسیار خوبی است ,زیرا دارای املاح فسفر و کلسیم است که برای تشکیل استخوان و دندان جنین لازم است.همچنین منبع خوبی از پروتیین و ویتامین می باشد.اگر مادر روزانه یک لیتر شیر مصرف کند ,یک چهارم کالری مورد نیاز خود را به دست می آورد.مادر آبستن می تواند به جای شیر از فراورده های لبنیات مانند ماست,پنیر و دوغ هم استفاده نماید.
سلام حوصلم سررفت حالا با دوستام کلوپ هستم وگرنه افسرده می شدم
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
اخی آرزو خوف نی نی تو زیادی داره خودنمایی می کنه شیطون هست
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
2810