2777
2789

کاش حواسمان باشه این روزها نذری مال اونهایی نیست که دارن و اومدن تبرک بگیرن و ... بزاریم غذا به نیازمندان برسد 🙏

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ای کاش با یه نذری متبرک بشن برن.😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضياااا قشنگ مثل گله ميرن تو و ميان براشونم مهم نيست بچه وسط باشه يا نه

هيچوقت توو صف نذري واينميسم هيچوووقت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2803
2804
قابلمه اون یکی کوچیکه 😅

تو یه دست دیگشم هست

اون کوچیکه واسه خورششه اون بزرگه واسه برنجشه😑

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
2805

ما که تا حالا امسال نذری یه دووونه هم نگرفتیم

چند مدت پیش مادرشوهرم بهم گفت همسایمون داره نذری میده برین بگیرین ولی نرفتم

گفتم کاش اونیکه میخوام من بگیرم گیر یه نیازمند بیاد هر چند خیلیا که پولدارن بیشتر میرن میگیرن

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
2801