2777
2789
عنوان

خواب خواب خواب

2099 بازدید | 15 پست
خسته شدم از دست عادت بدم و اون علاقه زیاد به خواب هست . اکثر اوقات ساعت 2-30/1 شب میخوابم اما باور کنید اگه ساعت 9 شب هم بخوابم اما ساعت 10 صبح بیدار میشم تا اومده ابی به دست و صورتم بزنم نی نی بیدار میشه و تا اومده کاری انجام بدم شوشو میاد خونه و من می مونم و کارهای عقب افتاده.شما بگید چکار کنم که به خواب کمتر علاقه داشته باشم و کارهام را خوب انجام بدم.متاسفانه من از اون دسته ادمهام که عاشق خواب صبحه و از سحر خیزی متنفره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم اینجوریم البته خواب کامل دیگه ندارم از وقتی دخملی اومده البته شبا بیشتر ممه میدم از تنبلبم شیر خشک نمیدم سینه تو دهن آتنا خانم و من لا لا هر از گاهی بیدارمیشم میبینم هنوز داره میمکه خیلی توش نداره در اصل به عنوان پستونک ازش استفاده میکنه
ولی من همچنان خوابالو بیدم
قرص آهن هم میخورم و حتا فارماتون
ولی منم به برنامه ریزی اعتقاد دارم
بعضی وقتا خیلی کم کارام رو برنامه س
بیشتر اوقات خوابآلو
شوشو هم خیلی قاطیه از این موضوع و سالهاست داره باهاش مبارزه میکنه
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
منم خیلی کمبد خواب دارم نی نی اصلا خوب نمیخوابه راستی شما میتونید با نی نی که شبا هر دوساعت بیدار میشه راحت بخوابید منکه تا میاد خوابم ببره نی نی بیدار میشه اگرم نشه همش تو ذهنمه که الان بیدار میشه و اصلااااااااااااااا نمیتونم بخوابم همش سر درد دارم
با سلام

اینکه یکی همش خوابش بیاد مخصوصا درخانمها میتونه دلیل فقر آهن باشه که همش کسل هستیم و دوست داریم بخوابیم.

من خودم این مشکل رو داشتم و مدتی هست با مصرف قرصهای ایزی آیرون خیلی بهترم ..

البته من شبها 9 میخوابم و صبحها هم 5:45 بیدارم!!!!
2810