2777
2789

منم یه نصیحتی بکنم از اونجایی که تو یه مردی داری برای راهنمای زندگی کردن از زنها راهنمایی میگیری خیلی داری اشتباه میکنی برو اینستا و این سوال رو اونجا مطرح کن ما خانمها زندگی خانمانه داریم و شما مردا زندگی مردانه تو اینجا اومدی زندگیتو به روش خانمها ادامه بدی؟ بعدشم هر کسی بسته به شرایط خودش راهنماییت میکنه که اشتباهه بنظرم یه نسخه برا همه خود دانی 

منم یه نصیحتی بکنم از اونجایی که تو یه مردی داری برای راهنمای زندگی کردن از زنها راهنمایی میگیری خیل ...

ن با اینکه میگی داری از زنها راهنمایی میگری مخالفم ، چون اولا من اینجا اقا هم دیدم ، ثانیا من دارم از گذشته ی نوجوون هم سن و سال خودم که الان بزرگ شده سوال میکنم که چه کاری رو دوست داشتی انجام بدی و ندادی ، یکی میگه کلاس زبان میرفتم ، یکی دیگه میگه دنبال چیزی که بهش علاقه داشتم میرفتم و توش مهارت کسب میکردم و.. و ب نظرم هیچ کدوم از اینا زنونه مردونه نداره ک بخایم سَواش کنیم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ۱۹ سالمه و چند وقت دیگه وارد ۲۰ میشم

هیچوقت ورزشو تو ۱۲ ۱۳ سالگی کنار نمیذاشتم بخاطر  درسم.

هیچوقت فقط به درس اهمیت نمی دادم در کنارش کارای هنری مثله خیاطی گیتار و غیره رو میرفتم 

که حالا که از درس مونده و رونده  شدم به سر خودم نزنم 

عه خوب شد گفتی میخاسم کلمه ی عزیزم رو ب کار ببرم😥😐

دور اندیشم🤣🤣🤣🤣

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
😂😂حالا خوب شد نگفتم خیلی بد میشدااا

😆😆😆

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
باس بری خو سعی کن تو اجتماع باشی کم رو ک نیسی؟

بزودی میرم ..(پنجشنبه و جمعه)

- دلیل وقت نداشتنم اینه ک مشغول به کارم پس یه جورایی هسم تو اجتماع ، 

- کم رو که.. جلو فامیل چرا هستم .. ولی تو کار و با غریبه ها ن خدارو شکر

بزودی میرم ..(پنجشنبه و جمعه) - دلیل وقت نداشتنم اینه ک مشغول به کارم پس یه جورایی هسم تو اجتماع ...

ببین این میتونه بهت در اینده اسیب برسونه منم همینجوری بودم قبلا

اول درستو بخون چون جامعه مدرک گراس هر مدرکی که شد , چون اینجا هیچکس متاسفانه تو شغلی که مرتبط با تحصیلش باشه شاغل نیست و دوم اینکه یه حرفه یاد بگیر , هرچی که دوست داری , و سوم اینکه جوونی کن , درسته که پسری و شاید تجربه زنونه ی من بدردت نخوره ولی من افسوس روزایی رو میخورم که بلند نخندیدم , زیاد نرقصیدم و فکر چیزایی رو کردم که اصلا به من مربوط نبود . و آخریش اینکه همیشه و همیشه نظرت رو قاطع بگو , چون من تو نوزده سالگی بخاطر خجالت , گیر یه زندگیه ناخواسته افتادم , که مادرم و پدرم باهاش موافق بودن و من مخالف ولی نتونستم قانعشون کنم و اصلا رو نظرم اصرار نکردم .

تو کنار منی نمی ترسه دلم