2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 1389 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 697555 بازدید | 17128 پست
اسم نی نی .................روز تولد.............وزن............قد .........روش زایمان

(مامان الناز)..........17/11/89............ ........... .........
پارسا(مامان اکرم).........18/11/89...........3200............51..........سزارین
امیر مهدی(مامان سما)..20/11/89...........3110........... ........طبیعی
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
الناز جون اکرم جون و سما جون......تبریک میگم تولد نی نی هاتونو.....ایشاله که پا قدمه همشون پر از خیر و برکته
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
الناز جون و سما جون خییییییییییییییییییییییییییییییییلی مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

ایشالا که قدمشون واستون خیر باشه

زودی واسمون عکس خوشملشون رو بزارین
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
تولدشون مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مبارکککککککککککککککککککککک باشه قدماشون انشا.... به سلامتییییییییییییییییی دوران نوزادی رو بگذرونن وبزرگ بشن این نی نی ها
عمق نگرانی های ما؛

فاصله ی ما را از خدا نشان می دهد
تبریک به همه مامام ها وایییییییییییییییییی چه عالمه نینی تازه رسیده !خیلی خوشحال شدم.
مبارککککککککککککککک همه مامان ها باشه!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
اینم عکس آویسا خانوم ماه دخملیه الناز خانوم
که واقعا خوشگل این دخمله خدا به مامان و باباش ببخشدش

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
2810