2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخرین بهتره...چون تو سن حساسیه

اگه خیلی دوست داره براش تبلت واسه بازی بگیرین

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊

از ۱۵ سالگی ، ۱۳ خیلی سن حساسیه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

دختر خاله من ۱۳ سالشه همش انیمیشن نگاه میکنه یا با دستگاه پخش موسیقی اهنگ گوش میده خیلی دختر شیرینیه الان خیلی از بچه‌ها ی این سنی پررو و اهل دوست بازی و گوشی ان

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

انشاالله دانشگاه که قبول شد براش بگیرین😁میتونه فعلا از گوشی شما استفاده کنه

من بابام موبایل فروشی داشتن....نمیدونم چرا هیچوقت گوشی نمیخواستم🤔😉البته راهنمایی که شدم تبلت داشتم

سوم دبیرستانم خود بابام برام گوشی و خط گرفتن😊

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊
انشاالله دانشگاه که قبول شد براش بگیرین😁میتونه فعلا از گوشی شما استفاده کنه من بابام موبایل فروشی ...

منم همینجوری بودم

انشاالله دانشگاه که قبول شد براش بگیرین😁میتونه فعلا از گوشی شما استفاده کنه من بابام موبایل فروشی ...

آخه زمونه ای نیست ک تو دانشگاه گوشی داشته باشه

میترسیم پیش همسن و سالاش خجالت بکشه

آخه زمونه ای نیست ک تو دانشگاه گوشی داشته باشه میترسیم پیش همسن و سالاش خجالت بکشه

خودش بهتون گفته که گوشی میخواد؟؟؟

2810